Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) (/Temat-JM-Gold-dokladny-opis-DOWOD-6843)

Strony: 1 2 3

RE: JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - Sintui - 18-05-2010 21:47

To ja wkleję może reflinka: http://www.jmgold.com/?ref=Sintui

Dzisiaj dopiero zacząłem i wiąże z nim duże nadzieje ;D.

RE: JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - emill93 - 18-05-2010 22:12

i po co wklejacie te glupie reflinki tu?
bezsens,ludzie ogarniajcie troche,typek był pierwszy,załozył temat wiec mu sie należy w poscie reflink a wy tu sie wpieprzacie ze swoimi refami...ten post ma byc o tym jak idzie z reklamami ,ile mamy poleconych a nie kur*a "prosze o to moj ref" "korzystajcie z mojego reflinka" i po co to?

Piszmy na temat związany z zarobkiem w firmie--nie wtrącajmy sie ze swoimi reflinkami bo jakbysmy zalozyli swoj post i ktos by w 1 komentarzu dal reflinka to tez by nam sie nie podobało .Uszanujmy 2 osobe.

A co do firmy to tak:

Zebrałem 100 poleconych.1 sztabka juz zaakceptowana-na drugą czekam i oczywiscie na wypłatke czekam:)mam nadzieje ze bedzie gitSmile

RE: JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - piotrek8000 - 18-05-2010 23:49

kto mi powie o co chodzi?

Obejrzałem już 20 linków w zakładce surf ads, a balance dalej mam 0$. Od kiedy zacznie mi się co liczyć

RE: JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - Athemis - 19-05-2010 06:41

(18-05-2010 23:49)piotrek8000 napisał(a):  Obejrzałem już 20 linków w zakładce surf ads, a balance dalej mam 0$. Od kiedy zacznie mi się co liczyć
Jak wyklikasz 1000reklam Smile

RE: JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - Mr.TaraN - 21-05-2010 17:21

(18-05-2010 22:12)emill93 napisał(a):  i po co wklejacie te glupie reflinki tu?
bezsens,ludzie ogarniajcie troche,typek był pierwszy,załozył temat wiec mu sie należy w poscie reflink a wy tu sie wpieprzacie ze swoimi refami...ten post ma byc o tym jak idzie z reklamami ,ile mamy poleconych a nie kur*a "prosze o to moj ref" "korzystajcie z mojego reflinka" i po co to?

Piszmy na temat związany z zarobkiem w firmie--nie wtrącajmy sie ze swoimi reflinkami bo jakbysmy zalozyli swoj post i ktos by w 1 komentarzu dal reflinka to tez by nam sie nie podobało .Uszanujmy 2 osobe.

A co do firmy to tak:

Zebrałem 100 poleconych.1 sztabka juz zaakceptowana-na drugą czekam i oczywiscie na wypłatke czekam:)mam nadzieje ze bedzie gitSmile

No niestety nie każdy rozumie co to znaczy uczciwe zarabianie poleconych. :/

RE: JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - Mr.TaraN - 25-05-2010 21:21

Odświeżam temat i jeszcze raz zachęcam do rejestracji.

Polecam swój ref-link:
http://www.jmgold.com/?ref=taranek91

JM&Gold (dokładny opis + DOWÓD!) - DDK - 05-08-2012 19:44

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.