Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) (/Temat-Jak-latwo-zarabiac-na-Catshare-PPD-68262)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - sortep16 - 12-05-2013 20:35

piractwo się rozkręca Big Grin a policji nikt sie nie boi ?

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - alizen - 17-05-2013 20:03

no właśnie, bo legalne to raczej nie jest

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - vipper - 18-05-2013 08:08

PPD podrzuca chronione treści. PPA wprowadza ich w błąd. Big Grin i tak źle, i tak niedobrze

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - surfer0700 - 18-05-2013 09:45

Jednakże w ppa ludzie wiedzą, że wykonanie oferty jest płatne. A jeżeli ktoś nie potrafi czytać no to już nie nasz problem. Natomiast rozprowadzając oprogramowanie, które jest płatne, łamiemy prawo autorskie. A w tym wypadku możemy ponieść konsekwencje.

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - adam2255 - 15-08-2013 13:59

Tak z ciekawości, ile plików dziennie wrzucacie ? Bo mi jakoś to mozolnie idzie 2 dni a dopiero 2zł

Jeśli komuś nie chce się kopiować wielu linków np z darkwareza jest na to prosty skrypt: http://blog.kamilbrenk.pl/masowe-otwieranie-linkow/ , trzeba mieć własny serwer lub postawić na localu.

Co do dyskusji powyżej moim zdaniem rozwiązanie jest proste, boisz się że cię złapią ? Korzystaj z wielu innych metod lub wrzucaj legalne pliki.

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Qwik - 15-08-2013 14:38

Serwery mają bodajże w San Francisco więc Polska policja aby złapać groźnego przestępce musi wysyłać papiery do USiA do cloudflare a znając polską policje nic by z tego nie wyszło.

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - TastemanPL - 19-08-2013 23:04

Nie wiedziałem o tej funkcji dlatego +

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - trigger7158 - 22-08-2013 19:54

Ostatnio zaczołem kożystać z http://plikoshare.com
pliki są dożwotnio na serwie i zarabiasz za każde pobranie 1 mb z twoich plików wypłaty jeszcze nie wiem dopiero zaczynam ale wyglada przyzwoicie ciekawe co z tego im wyjdzie czy padnie jak wupload, naliczanie pieniędzy jest coś na zasadzie jak w chomikuj.pl tylko zamiast punktów dostajemy żywą gotówkę. czy ktoś już wypłacił z tej strony?

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - kolo33 - 24-08-2013 17:39

(18-05-2013 09:45)surfer0700 napisał(a):  Jednakże w ppa ludzie wiedzą, że wykonanie oferty jest płatne. A jeżeli ktoś nie potrafi czytać no to już nie nasz problem. Natomiast rozprowadzając oprogramowanie, które jest płatne, łamiemy prawo autorskie. A w tym wypadku możemy ponieść konsekwencje.

Polacy mają płatne oferty a z innych krajów mają tez darmowe więc nie jest aż tak źle.

RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - surfer0700 - 25-08-2013 00:01

(24-08-2013 17:39)kolo33 napisał(a):  Polacy mają płatne oferty a z innych krajów mają tez darmowe więc nie jest aż tak źle.

Słowo "też" jest tutaj kluczem Tongue

Wracając do poradnika, warto też dodać że za taki remote na CatShare dostajemy 90% za pobrania. Pozostałe 10% dostaje osoba która wrzuciła plik. Czytałem temat, nie widziałem tej informacji, jak była to macie powtórkę Tongue