Poradnik Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) (/Temat-Jak-latwo-zarabiac-na-Catshare-PPD-68262) |
RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - sortep16 - 12-05-2013 20:35 piractwo się rozkręca a policji nikt sie nie boi ? RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - alizen - 17-05-2013 20:03 no właśnie, bo legalne to raczej nie jest RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - vipper - 18-05-2013 08:08 PPD podrzuca chronione treści. PPA wprowadza ich w błąd. i tak źle, i tak niedobrze RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - surfer0700 - 18-05-2013 09:45 Jednakże w ppa ludzie wiedzą, że wykonanie oferty jest płatne. A jeżeli ktoś nie potrafi czytać no to już nie nasz problem. Natomiast rozprowadzając oprogramowanie, które jest płatne, łamiemy prawo autorskie. A w tym wypadku możemy ponieść konsekwencje. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - adam2255 - 15-08-2013 13:59 Tak z ciekawości, ile plików dziennie wrzucacie ? Bo mi jakoś to mozolnie idzie 2 dni a dopiero 2zł Jeśli komuś nie chce się kopiować wielu linków np z darkwareza jest na to prosty skrypt: http://blog.kamilbrenk.pl/masowe-otwieranie-linkow/ , trzeba mieć własny serwer lub postawić na localu. Co do dyskusji powyżej moim zdaniem rozwiązanie jest proste, boisz się że cię złapią ? Korzystaj z wielu innych metod lub wrzucaj legalne pliki. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - Qwik - 15-08-2013 14:38 Serwery mają bodajże w San Francisco więc Polska policja aby złapać groźnego przestępce musi wysyłać papiery do USiA do cloudflare a znając polską policje nic by z tego nie wyszło. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - TastemanPL - 19-08-2013 23:04 Nie wiedziałem o tej funkcji dlatego + RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - trigger7158 - 22-08-2013 19:54 Ostatnio zaczołem kożystać z http://plikoshare.com pliki są dożwotnio na serwie i zarabiasz za każde pobranie 1 mb z twoich plików wypłaty jeszcze nie wiem dopiero zaczynam ale wyglada przyzwoicie ciekawe co z tego im wyjdzie czy padnie jak wupload, naliczanie pieniędzy jest coś na zasadzie jak w chomikuj.pl tylko zamiast punktów dostajemy żywą gotówkę. czy ktoś już wypłacił z tej strony? RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - kolo33 - 24-08-2013 17:39 (18-05-2013 09:45)surfer0700 napisał(a): Jednakże w ppa ludzie wiedzą, że wykonanie oferty jest płatne. A jeżeli ktoś nie potrafi czytać no to już nie nasz problem. Natomiast rozprowadzając oprogramowanie, które jest płatne, łamiemy prawo autorskie. A w tym wypadku możemy ponieść konsekwencje. Polacy mają płatne oferty a z innych krajów mają tez darmowe więc nie jest aż tak źle. RE: Jak łatwo zarabiać na Catshare (PPD) - surfer0700 - 25-08-2013 00:01 (24-08-2013 17:39)kolo33 napisał(a): Polacy mają płatne oferty a z innych krajów mają tez darmowe więc nie jest aż tak źle. Słowo "też" jest tutaj kluczem Wracając do poradnika, warto też dodać że za taki remote na CatShare dostajemy 90% za pobrania. Pozostałe 10% dostaje osoba która wrzuciła plik. Czytałem temat, nie widziałem tej informacji, jak była to macie powtórkę |