Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Mentor] Zostane mentorem - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Mentor] Zostane mentorem (/Temat-Mentor-Zostane-mentorem-68239)

Strony: 1 2 3

RE: [Mentor] Zostane mentorem - punktak17 - 02-05-2013 17:31

jak dostane wyplate z kwietnia prawie 1800$ na konto bankowe to dalej nie bedziecie wierzyc bo niedowiarki to juz tak maja
Kto chce to moze dolaczyc do mnie i moge pomagac
Ale nie nalegam jest tez paru innych mentorow
Wole nauczyc 30 ludzi a dobrze niz 300 a byle jak

RE: [Mentor] Zostane mentorem - yazir - 02-05-2013 17:36

Tu bardziej chodzi o polecanie swojego "mentorstwa", z multikonta...

Dlaczego "mentorstwa", a nie mentorstwa? Bo skoro musisz zniżać się do takich sposobów na podbicie tematu i zainteresowanie nim to trudno brać Cię pod uwagę jako kogoś poważnego kto ma uczyć innych...

RE: [Mentor] Zostane mentorem - madmax24 - 02-05-2013 17:58

(02-05-2013 17:31)punktak17 napisał(a):  Wole nauczyc 30 ludzi a dobrze niz 300 a byle jak

Wstydu oszczedz.
To jest dobre nauczanie ?
Na pytanie o pozycjonowanie bloga zero odpowiedzi.

Cytat:najpierw zaloz blog na nlogger com zmien jezyk na angielski wgraj styl z btemplates.com
potem wpisz w gogle np clash of clans hack i beda blogi z hackami i kopiuj i wklejaj na swojego bloga posty tylko linki zmien na swoje

Te twoje pseudo nauczanie jest g.. warte
Po wpisanie w google zarabianie na PPA jest masa bardziej przydatnych informacji.

A to ,ze sam sobie odpowiadasz z multikonta to juz ,,, zal pupe sciskaSmile

Ja zarabiam na PPS i PPD
Chcialem zaczac na PPA
Zaluje, ze zwrocilem sie o pomoc do ciebie, byla to tylko strata czasu.

RE: [Mentor] Zostane mentorem - Tiger04 - 02-05-2013 19:05

(02-05-2013 17:31)punktak17 napisał(a):  jak dostane wyplate z kwietnia prawie 1800$ na konto bankowe to dalej nie bedziecie wierzyc bo niedowiarki to juz tak maja
Kto chce to moze dolaczyc do mnie i moge pomagac
Ale nie nalegam jest tez paru innych mentorow
Wole nauczyc 30 ludzi a dobrze niz 300 a byle jak

1800 wcale nie jest dużo, także nie masz czym się szczycić. Ja zarobiłem więcej nie mówiąc o moim kochanym poleconym Krissu <3.

RE: [Mentor] Zostane mentorem - punktak17 - 05-05-2013 13:11

Zapraszam chetnych

RE: [Mentor] Zostane mentorem - yazir - 05-05-2013 16:08

Zabraszam batman aka punktak17 do podjęcia decyzji którego konta używasz.

RE: [Mentor] Zostane mentorem - Pidii - 13-05-2013 23:59

suche, gosciu jakis trefny bo sam pod multiklienta pisze sobie posty pod swoimi tematami

RE: [Mentor] Zostane mentorem - punktak17 - 31-05-2013 17:09

zapraszam chetnie pomoge

RE: [Mentor] Zostane mentorem - mm25s1 - 31-05-2013 23:30

Nie polecam! Zostałem jego refem, jedyne co umie to mówić "dodawaj posty", nie umie poprawnie skleić zdania. Gdy pytałem go o pomoc w pozycjonowaniu ignorował moje wiadomości. Potem stwierdził że blog "sam się wypozycjonuje"(dla niedowiarków mogę wstawić screeny z rozmowy). Według niego zakup domeny i hostingu jest zupełnie niepotrzebnym wydatkiem, nie potrafił mi pomóc w jej doborze. Zacząłem na własną rękę pracować, uczyć się z materiałów ogólnodostępnych i zarobki z praktycznie zerowych wzrosły do 5-15$ dziennie.
P.S Przydał by mi się nowy mentor, znający się na PPA i z większym stażem. Jeśli ktoś szuka przyzwoitego poleconego pisać na pw Smile

[Mentor] Zostane mentorem - yazir - 31-05-2013 23:34

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.