[Mentor] Zostane mentorem - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Mentor] Zostane mentorem (/Temat-Mentor-Zostane-mentorem-68239) |
RE: [Mentor] Zostane mentorem - punktak17 - 02-05-2013 17:31 jak dostane wyplate z kwietnia prawie 1800$ na konto bankowe to dalej nie bedziecie wierzyc bo niedowiarki to juz tak maja Kto chce to moze dolaczyc do mnie i moge pomagac Ale nie nalegam jest tez paru innych mentorow Wole nauczyc 30 ludzi a dobrze niz 300 a byle jak RE: [Mentor] Zostane mentorem - yazir - 02-05-2013 17:36 Tu bardziej chodzi o polecanie swojego "mentorstwa", z multikonta... Dlaczego "mentorstwa", a nie mentorstwa? Bo skoro musisz zniżać się do takich sposobów na podbicie tematu i zainteresowanie nim to trudno brać Cię pod uwagę jako kogoś poważnego kto ma uczyć innych... RE: [Mentor] Zostane mentorem - madmax24 - 02-05-2013 17:58 (02-05-2013 17:31)punktak17 napisał(a): Wole nauczyc 30 ludzi a dobrze niz 300 a byle jak Wstydu oszczedz. To jest dobre nauczanie ? Na pytanie o pozycjonowanie bloga zero odpowiedzi. Cytat:najpierw zaloz blog na nlogger com zmien jezyk na angielski wgraj styl z btemplates.com Te twoje pseudo nauczanie jest g.. warte Po wpisanie w google zarabianie na PPA jest masa bardziej przydatnych informacji. A to ,ze sam sobie odpowiadasz z multikonta to juz ,,, zal pupe sciska Ja zarabiam na PPS i PPD Chcialem zaczac na PPA Zaluje, ze zwrocilem sie o pomoc do ciebie, byla to tylko strata czasu. RE: [Mentor] Zostane mentorem - Tiger04 - 02-05-2013 19:05 (02-05-2013 17:31)punktak17 napisał(a): jak dostane wyplate z kwietnia prawie 1800$ na konto bankowe to dalej nie bedziecie wierzyc bo niedowiarki to juz tak maja 1800 wcale nie jest dużo, także nie masz czym się szczycić. Ja zarobiłem więcej nie mówiąc o moim kochanym poleconym Krissu <3. RE: [Mentor] Zostane mentorem - punktak17 - 05-05-2013 13:11 Zapraszam chetnych RE: [Mentor] Zostane mentorem - yazir - 05-05-2013 16:08 Zabraszam batman aka punktak17 do podjęcia decyzji którego konta używasz. RE: [Mentor] Zostane mentorem - Pidii - 13-05-2013 23:59 suche, gosciu jakis trefny bo sam pod multiklienta pisze sobie posty pod swoimi tematami RE: [Mentor] Zostane mentorem - punktak17 - 31-05-2013 17:09 zapraszam chetnie pomoge RE: [Mentor] Zostane mentorem - mm25s1 - 31-05-2013 23:30 Nie polecam! Zostałem jego refem, jedyne co umie to mówić "dodawaj posty", nie umie poprawnie skleić zdania. Gdy pytałem go o pomoc w pozycjonowaniu ignorował moje wiadomości. Potem stwierdził że blog "sam się wypozycjonuje"(dla niedowiarków mogę wstawić screeny z rozmowy). Według niego zakup domeny i hostingu jest zupełnie niepotrzebnym wydatkiem, nie potrafił mi pomóc w jej doborze. Zacząłem na własną rękę pracować, uczyć się z materiałów ogólnodostępnych i zarobki z praktycznie zerowych wzrosły do 5-15$ dziennie. P.S Przydał by mi się nowy mentor, znający się na PPA i z większym stażem. Jeśli ktoś szuka przyzwoitego poleconego pisać na pw [Mentor] Zostane mentorem - yazir - 31-05-2013 23:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |