Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Darmowe klucze steam - prośba o radę - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Darmowe klucze steam - prośba o radę (/Temat-Darmowe-klucze-steam-prosba-o-rade-68163)

Strony: 1 2 3 4

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - BabyBuns - 21-04-2013 17:12

Kod:
http://www.random.org/

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 21-04-2013 18:09

@BabyBuns dzięki wielkie, dzięki tobie wpadłem chyba na lepszy pomysł ;-)

Ludziki zobaczcie. Można zrobić tak, że np na Allegro będę wystawiał "losy" za 1zł. Każdy, kto kupi, będzie brał udział w losowaniu jakiegoś klucza i działało to by tak:
-Losy kupiło 50 osób. Każda z nich otrzymuje numerek, nadawany w kolejności kupienia losu (osoba, która kupiła jako 13 ma numer 13, jako 33 ma numer 33 itd). Potem z listy kupujących losuję poprzez: http://www.random.org/ numery, które wygrały np na jakimś streamie.

Co wy na to? xD

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - Prucek - 21-04-2013 22:23

A nie lepiej zrobić tak żeby wstawić kod i np zamiast jednej albo 2 liter * i kto pierwszy zgadnie jakie litery lub cyfry kryją się pod * wygrywa gre? Wtedy ta osoba co wygra sama wpisze w komentarzu jakie były poprawne litery lub cyfry co zwiększy Ci wiarygodność Smile

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - xJAmaTOx - 22-04-2013 06:01

A ja bym zrobił tak że wstawiasz jakieś hasło np: SŁONECZNA POGODA
Kto pierwszy przepisze hasło do komentarza BEZ EDYTOWANIA wygrywa :3
Wysyłasz mi kod na PW

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 22-04-2013 19:55

W sumie ludziska, co za problem, żeby organizować konkursy w różnych stylach ;-) Na razie klucz do DOTY2 jest do zdobycia 28.04 - 9 lubiących więc szansę macie duże na zdobycie ;P Na razie, kto pierwszy, ten lepszy ;-)

Pozdrawiam

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - BabyBuns - 22-04-2013 20:34

Ja dotę 2 mam więc odpuszczam. A i tak w to nie gram

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 28-04-2013 20:41

No nie chcę nic mówić, ale pierwszy kod zszedł ;-)

W następnej edycji tj za tydzień do wygrania Metro 2033 oraz DOTA 2

Zapraszam ;p

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - xJAmaTOx - 28-04-2013 20:59

No to ja się pochwale że to byłem ja Wink Tak ten pan w czapce rasta to ja ;>
Szczerze to się nie spodziewałem..
Wróciłem sb do domu, post był dodany chyba z 2godziny wcześniej, przepisałem i działa Smile
Jestem zadowolony gdyż chciałem sobie sprawić Dote, bo moim zdaniem jest lepsza niż LOL.

Metro można było mieć za free więc nie wiecz czy warto Smile

Pozdrawiam.

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - Corleone - 29-04-2013 23:44

Dote 2 mam do rozdania kilkanaście kluczy, z resztą nie tylko ja Smile więc na to popytu ogromnego nie będzie w tym momencie ;p
Pomysł dobry, jeszcze nad wykonaniem popracuj, ode mnie like leci + rep Smile

RE: Darmowe klucze steam - prośba o radę - atp - 03-05-2013 15:06

Dzięki wielkie za wsparcie ;-)

@xJAmaTOx - tobie gratuluję wygranej, wiem, że nie jest to coś wielkiego, ale zawsze miły upominek ;-)