Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz (/Temat-Darmowy-dlugopis-z-wlasnym-logo-podkladka-pod-mysz-i-kalendarz-67907) |
RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - BabyBuns - 22-04-2013 13:53 Do mnie dziś przyszło. Długopis i kalendarz. Żadnej podkładki pod mysz nie było xD Ale mam swoją steel series ogromną więc nie potrzeba mi RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - musicfan - 22-04-2013 14:22 zamówione RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - Majka - 22-04-2013 14:24 Jak BB dostał to ja też się skuszę, zamawiam + RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - marex112 - 22-04-2013 16:44 Paczka dotarła po tygodniu oczekiwania. Długopis bardzo fajny z wygrawerowaną moją stroną internetową Ale najlepsze jest to że paczka szła aż tyle czasu, a ten zakład jest na moim osiedlu. Jak zobaczyli adres wysyłki to mogli napisać mi na maila, żeby podejść po to czy coś hahahah RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - HinaruPl - 22-04-2013 19:11 no to czekamy U jednego dochodzipo miesiącu u jednego po tygodniu , ciekawe kiedy do mnie przyjdzie;D RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - johnynavalony - 22-04-2013 19:41 Doszło czarny długopis z grawerem + kalendarz + 2linijki + cennik RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - Masakra - 22-04-2013 19:49 Zamowione, zobaczymy, czy przyjdzie ^^ RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - marex112 - 22-04-2013 20:21 Zamówiłem kolejne dwa na ten sam adres tylko na brata i ojca. Ciekawe czy przyślą RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - Dr.House - 22-04-2013 20:48 Dziś dostałem zielony długopis z imieniem mojego kota oraz kalendarz RE: Darmowy długopis z własnym logo+podkładka pod mysz i kalendarz - Seriously - 23-04-2013 07:41 Przyszło po ok. tygodniu Szkoda że tylko jeden ten długopis |