Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Iphone czy htc hd2 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Iphone czy htc hd2 (/Temat-Iphone-czy-htc-hd2-6772)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 20:28

(18-06-2011 20:20)InTeR napisał(a):  
(18-06-2011 19:51)Daminn napisał(a):  Fakt, ip4 ma problem z nieszczęsną anteną i trzeba uważać jak się go trzyma, jak jest ze starszymi wersjami trudno mi powiedzieć bo bawiłem się 3g i zawsze trzymał prawie full kreski, a z czwórką była zabawa- jest zasięg i nie ma zasięgu ;E Jak ktoś chce duużo esemesować to lepiej wybrać coś z fizyczną klawiaturą, Desire Z, g1, itp. >>>Dla mnie<< pisanie na takiej jest bez porównania z ekranową. Jakbym nie ćwiczył i tak fizyczna lepsza. Iphony mają bdb dotyk więc pisanie i inne komendy są przyjemne. Puki nie dowiemy się co autor miał na myśli pisząc iphone, nie można jednogłośnie stwierdzić czy polecać HD2 czy xx model jabłka.

Bez porównania? Wiesz jak się pisze na iPhonie, bo chyba nie? Moim zdaniem z takim dotykiem jak jest w iPhonie dużo lepiej się na nim pisze niż na klawiaturach wysuwanych w HTC.

No właśnie Twoim zdaniem a ja mam inne i co? Pisałem na wielu telefonach i dla mnie fizyczna jest lepsza.

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 18-06-2011 20:36

każdy lubi co innego Big Grin
ale właśnie model HD2 ma tak stworzoną klawiaturę ekranową że sprawia takie samo wrażenie jak pisanie na fizycznej qwerty tylko klikasz w przyciski wyświetlane na ekranie.
Chyba że jesteś fan plastiku i wolisz uderzać w plastikowe przyciski ( tu mam na myśli telefony z wysuwaną klawiaturą qwerty ) ale to jak kto lubi Tongue

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 20:40

No pan wszystko wiedzący o telefonach, no patrzcie, a nie wie że mogę sobie wgrać multum różnych klawiatur i dopasować ją pod siebie. Ale niee przecież to HD2 jest pro elo. Tyś fanboy hd2 jesteś i tyle rozmowy.

RE: Iphone czy htc hd2 - mariio - 18-06-2011 20:47

nie jak już to anty fan iPhona Big Grin telefonu za który trzeba zapłacić sporo kasy za znaczek Apple Big Grin
tak zgadza się możesz sobie wgrać. Ale jak napisałeś ty wolisz fizyczne, a ja napisałem że na fizycznej qwerty w każdym tel się pisze tak samo jak na HD2 w poziomej qwerty ekranowej Big Grin
I nie rób ot w kolejnym temacie bo i tak ch.uj wiesz Tongue

RE: Iphone czy htc hd2 - InTeR - 18-06-2011 20:55

(18-06-2011 20:28)Daminn napisał(a):  
(18-06-2011 20:20)InTeR napisał(a):  
(18-06-2011 19:51)Daminn napisał(a):  Fakt, ip4 ma problem z nieszczęsną anteną i trzeba uważać jak się go trzyma, jak jest ze starszymi wersjami trudno mi powiedzieć bo bawiłem się 3g i zawsze trzymał prawie full kreski, a z czwórką była zabawa- jest zasięg i nie ma zasięgu ;E Jak ktoś chce duużo esemesować to lepiej wybrać coś z fizyczną klawiaturą, Desire Z, g1, itp. >>>Dla mnie<< pisanie na takiej jest bez porównania z ekranową. Jakbym nie ćwiczył i tak fizyczna lepsza. Iphony mają bdb dotyk więc pisanie i inne komendy są przyjemne. Puki nie dowiemy się co autor miał na myśli pisząc iphone, nie można jednogłośnie stwierdzić czy polecać HD2 czy xx model jabłka.

Bez porównania? Wiesz jak się pisze na iPhonie, bo chyba nie? Moim zdaniem z takim dotykiem jak jest w iPhonie dużo lepiej się na nim pisze niż na klawiaturach wysuwanych w HTC.

No właśnie Twoim zdaniem a ja mam inne i co? Pisałem na wielu telefonach i dla mnie fizyczna jest lepsza.

Dlatego napisałem, że moim zdaniem więc co się tutaj rzucasz?

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 20:57

Ty już pokazałeś klasę w innym temacie. Nie, ty nie napisałeś że na każdym telefonie piszę się tak samo jak na hd2. Ty napisałeś że to hd2 ma tak stworzoną klawiaturę że jest pro, a to różnica.

Stawiam na iphone bo:
-ios
-Apple = klasa sama w sobie, ta jakość wykonania.
-przynajmniej 2letnie wsparcie
-to nie jakieś tam hd2
-jeśli mowa o 4 to Retina
-Multum aplikacji które będą na 100% chodziły na twoim telefonie.
-Multum dodatków, folie, grafiki pokrowce statywy....
-Jest faworyzowany więc prędzej znajdziesz jakąś app na niego nisz jakiegoś tam androida czy windowsa.

Minusy:
Cena, no ale nie każdego stać na taki luxus.

Edytka: InTeR, Skoro napisałem od razu że dla mnie, więc nie powinieneś mi wyjeżdżać z tym czy pisałem kiedykolwiek na tym czy na tamtym.

RE: Iphone czy htc hd2 - InTeR - 18-06-2011 21:07

Dobra tam Smile Nie będę się tutaj z Wami kłócił.. Wychodzi iP5 na 90% go biorę. Co kto lubi Wink

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 21:10

Ciekawe jaka będzie jego cena, ale pewne jest że będziesz musiał spooro wydać. Podatek od nowości itp...

RE: Iphone czy htc hd2 - mikolaj90 - 18-06-2011 21:25

Jak uważasz, ale nie zdziw się, że jak wyjdzie Iphone 5 to cena będzie z 3000 zł, a dla mnie dać tyle za telefon jest chore. Oczywiście jak masz kasę to kup jednak nie polecam. Sam również zmieniłem decyzję z DHD na HD2 z powodu, iż można go modyfikować jak Ci się tylko podoba.

RE: Iphone czy htc hd2 - Daminn - 18-06-2011 21:35

Ale DHD też się da. To adnroid, mnóstwo castom romów itp.