PPA MĘTORS - To jest nazwa tematu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: PPA MĘTORS - To jest nazwa tematu (/Temat-PPA-METORS-To-jest-nazwa-tematu-67437) |
RE: PPA MĘTORS - To jest nazwa tematu - Krissu - 09-04-2013 21:50 Wspomniane przez Kabajanę pozycjonowanie. Pingowanie to wcale nie jest 'cios' dla pozycji. Pomaga, ale prawdę powiedziawszy, nie jest ona kluczem zdobycia. Hmm, w PPA jestem od dawien dawna, a nie 2 miesiące. Z powodu braku funduszy postanowiłem do tego wrócić. Widzę nabytą miałem, ale na nogi postawił mnie Tiger04 ( wielkie dzięki, masz fajną dziewczynę <3 ). Aktualną pozycję zawdzięczam także mojego wspólnikowi. Prawdę powiedziawszy, nawet z GG Hacka odpowiednio wrzuconego pliku idzie 'wyżyć'. Ktoś, kto przynajmniej miesiąc czasu w tym siedzi i wie, z czym to się je powinien do tego dojść. Tyle ode mnie. PRZEPRASZAM |