Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Poradnik PPA + Kilka Nisz(Zaawansowany) (/Temat-Poradnik-PPA-Kilka-Nisz-Zaawansowany-67333)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - startchips - 03-04-2013 21:11

Wszystko ładnie poszło, dziś dostałem poradnik i nisze ciekawe, dziś się już mi nie chce, lecz jutro pasowało by coś zacząć działać Wink W końcu coś innego.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - yazir - 03-04-2013 21:27

Tak wiem dostałem już wcześniej poradnik, ale musiałem sprawdzić kilka kwestii...

Recenzja:
Co do wyglądu i ogólnej estetyki nie mam żadnych zastrzeżeń, ale ten poradnik to w ok 80% a nawet więcej to poprostu wiedza z forum, tyle tylko że jest ona podana w przystępnej formie. Są to jednak tylko i wyłącznie podstawy.

W całym poradniku znalazłem tylko jedną, dość mało istotną rzecz, o której nikt nie mówił na forum.
Co do nisz to wg mnie są one średnie, i też nie raz była o nich mowa na forum.

Potrzebujesz mini kompendium, jesteś zielony? Kupuj śmiało.
Wiesz "z czym to się je"? Zastanów się nad zakupem Smile

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 04-04-2013 06:15

Dzięki za recenzję. Na forum jak już długo siedzę jakoś nie widziałem tych nisz. Można na nich solidnie wyciągnąć kasy. Zapraszam do kupowania.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - munez92 - 04-04-2013 07:44

rezerwuje, ale mam kase tylko na pp..

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 04-04-2013 12:57

Zarezerwowane. Śpieszcie się, bo już niewiele zostało. Pracuje teraz nad poradnikiem dla bardziej zaawansowanych i lepsze nisze będą. Ci co zakupili pierwszy mój poradnik mogą liczyć na zniżkę Smile

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - munez92 - 04-04-2013 13:06

Kiedy wyślesz mi ten poradnik? Zapłaciłem, napisałem na PW a poradnika nie ma.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 04-04-2013 13:16

(04-04-2013 13:06)munez92 napisał(a):  Kiedy wyślesz mi ten poradnik? Zapłaciłem, napisałem na PW a poradnika nie ma.

Już chwilka. Miałem kilka poradników do wysłania, dlatego trochę się opóźniło, ale już posłałem. Wszystko jest ok. Proszę tych, którzy kupili o komentarz w moim profilu.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - surfer0700 - 04-04-2013 14:13

Nie rozumiem takiego czegoś. Widziałem Twoje posty, w których piszesz że nie możesz nic zarobić i że szukasz mentora PPA. A teraz sprzedajesz poradnik dotyczący PPA. .. .
To tak samo jakby chirurg napisał poradnik o tym jak naprawić auto, nie naprawiając żadnego wcześniej.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Szaman1644 - 04-04-2013 14:28

(04-04-2013 14:13)surfer0700 napisał(a):  Nie rozumiem takiego czegoś. Widziałem Twoje posty, w których piszesz że nie możesz nic zarobić i że szukasz mentora PPA. A teraz sprzedajesz poradnik dotyczący PPA. .. .
To tak samo jakby chirurg napisał poradnik o tym jak naprawić auto, nie naprawiając żadnego wcześniej.

Tak jak napisałem. Ten poradnik robiłem jak jeszcze wcześniej jak zarabiałem(około 7-8 miesięcy temu), a teraz po prostu pisałem, o jakieś porady, bo chciałem dokończyć swój poradnik. Szukałem mentora, żeby powiedział jakieś sposoby, których mogę ja nie znać.

RE: Poradnik PPA + Kilka Nisz - Tirex11 - 04-04-2013 14:37

Ile na tym poradniku można zarobić? Jestem nowy i chciałem się dowiedzieć czy to jest łatwe do wykonania.

Jak coś to rezerwuję narazie.