Co kupić za 8k zł - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Co kupić za 8k zł (/Temat-Co-kupic-za-8k-zl-67245) |
RE: Co kupić za 8k zł - BuczerProforma2 - 01-04-2013 21:02 Nie ma pieniędzy - nie ma problemu... Jak są to problem jest. Nie mam zamiaru zbierać i zbierać.. Trzeba korzystać z życia. RE: Co kupić za 8k zł - siampa - 01-04-2013 21:06 Skoro chcesz korzystac z zycia, to wyjedz gdzies. RE: Co kupić za 8k zł - kleomenes - 01-04-2013 21:12 O właśnie, wycieczka była by najlepszym wyjściem jeśli chcesz już koniecznie tę kasę wydać. Dominikana, Ekwador, all inclusive i jest gites RE: Co kupić za 8k zł - BuczerProforma2 - 01-04-2013 21:14 Właśnie chciałbym tylko nie wiem jak to wszystko ogarnąć Hotele itp. a biura podróży niekiedy upadają xD RE: Co kupić za 8k zł - Oliwa98 - 01-04-2013 21:16 to znajdź jakieś pewne biuro (wycieczka 14 dniowa do Ameryki) Poszukaj w Google jest tego pełno RE: Co kupić za 8k zł - Gittech - 01-04-2013 21:26 Oddaj jako dotacje dla zarabiam.com (a ZC procent dla mnie za załatwienie jej) RE: Co kupić za 8k zł - xJAmaTOx - 01-04-2013 21:27 Dobrze tam wyżej powiedziane.. Polaczek narzeka najpierw że nie ma kasy, potem jak się dorobi to stęka że nie wie co z tym zrobić 1. Jeżeli posiadasz ukochaną, spraw jej przyjemność jak i innym członkom rodziny. Chcesz korzystać z życia i masz do tego warunki? Dziel się z innymi 2. Jeżeli chcesz odpocząć, korzystać z życia dobrą opcją jest wyjazd do krajów egzotycznych 3. Samochód, Motor (Wszystko co się przyda w przyszłości) 4. Inwestuj, obracaj i zbieraj do usranej śmierci RE: Co kupić za 8k zł - Majka - 01-04-2013 21:36 (01-04-2013 20:50)Lontek napisał(a): Ja bym proponował zainwestować w mózg, skoro nie wiesz na co wydać pieniądze i na siłę próbujesz wydać.Bardzo dobrze napisane! Masz problem bo masz za dużo kasy? Posłuchaj siebie. Wpłać na głupią lokatę jak dorośniesz to może sam będziesz wiedział na co wydać! RE: Co kupić za 8k zł - Scoobyx - 01-04-2013 21:40 (01-04-2013 21:14)BuczerProforma2 napisał(a): Właśnie chciałbym tylko nie wiem jak to wszystko ogarnąć Hotele itp. a biura podróży niekiedy upadają xD Nie, żebym coś trollował, ale ty masz chyba coś na prawdę nie tak z głową. To znajduje się takie biuro podróży, które ma zabezpieczenie. Posiada duże ubezpieczenie. Skoro jesteś pełnoletni to nie powinieneś zadawać takich głupich pytań. "jak to wszystko ogarnąć"? No proszę cię. Nie potrafisz zorganizować sobie wakacji? To może niech cię mamusia poprowadzi za rączkę, jak ogóra z cf? Coś mi się wydaje, że ten temat jest tylko po to, żeby nabić sobie posty. Bo jeśli naprawdę masz te 8k zł, to po co się pytasz forumowiczów, co zrobić z taką kwotą? Każdy normalny człowiek, wiedział by na co ma je wydać, a nie pisał by bzdurnych wątków na forum o zarabianiu. RE: Co kupić za 8k zł - Kabajana - 01-04-2013 21:50 Zainwestuj w fabrykę wibratorów. Na pewno przyszłościowy plan. |