Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338)
+---- Wątek: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) (/Temat-Ankieta-AstroCash-org-Fast-Payout-Szybka-Wyplata-66545)

Strony: 1 2 3

RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - daniel42na - 19-03-2013 20:12

Ja myśle że net15 zaburzy porządek w umowach o dzieło.. lepiej niech zostanie tak jak jest.
Co do "granicy" szybkich wypłat myśle że 50$ to rozsądna granica.
Nie przeginajmy ze zbyt dużymi kwotami, nie każdy ma czas na promowanie i zarabianie na tyle aby dobić stówki a szybsza kasa często by go ratowała przed głodem czy innymi klęskami. Lol

RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - draksone - 19-03-2013 20:57

Ja bym proponował:
50 $ -5 % prowizji
80 $- 4 % prowizji
120 $- 3 % prowizji
160 $ - 2% prowizji
200 $ - 1 % prowizji
350 $ + 0 %
Oczywiście te kwoty są przykładowe,ale byłby to dobry sposób na wynagrodzenie ciężko harującym earnerom Smile

RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - AstroCash.org - 20-03-2013 00:45

50$ jest to optymalna kwota.

Musimy patrzeć na to, że ktoś kto zarobi 200$ może prosić nas już o umowę o dzieło, więc 100$ to zdecydowanie za dużo.

Wiadomo, że najlepiej byłoby dostawać wypłatę codziennie ale pomyślcie ile trwa wysyłanie np. 200 wypłat na konto bankowe Smile
Uszanujcie moje oczy oraz moje zdrowie Tongue

Jeżeli chodzi o ruchome procenty prowizji to nie wchodzi w grę. Za dużo mieszania by było z tymi wypłatami Smile

RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Mikoszi - 08-04-2013 21:01

Bez sensu, że szybka wypłata jest od 21 dnia danego miesiąca... powinna być możliwa w każdej chwili xd