[Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: AstroCash (/Forum-AstroCash-338) +---- Wątek: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) (/Temat-Ankieta-AstroCash-org-Fast-Payout-Szybka-Wyplata-66545) |
RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - daniel42na - 19-03-2013 20:12 Ja myśle że net15 zaburzy porządek w umowach o dzieło.. lepiej niech zostanie tak jak jest. Co do "granicy" szybkich wypłat myśle że 50$ to rozsądna granica. Nie przeginajmy ze zbyt dużymi kwotami, nie każdy ma czas na promowanie i zarabianie na tyle aby dobić stówki a szybsza kasa często by go ratowała przed głodem czy innymi klęskami. RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - draksone - 19-03-2013 20:57 Ja bym proponował: 50 $ -5 % prowizji 80 $- 4 % prowizji 120 $- 3 % prowizji 160 $ - 2% prowizji 200 $ - 1 % prowizji 350 $ + 0 % Oczywiście te kwoty są przykładowe,ale byłby to dobry sposób na wynagrodzenie ciężko harującym earnerom RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - AstroCash.org - 20-03-2013 00:45 50$ jest to optymalna kwota. Musimy patrzeć na to, że ktoś kto zarobi 200$ może prosić nas już o umowę o dzieło, więc 100$ to zdecydowanie za dużo. Wiadomo, że najlepiej byłoby dostawać wypłatę codziennie ale pomyślcie ile trwa wysyłanie np. 200 wypłat na konto bankowe Uszanujcie moje oczy oraz moje zdrowie Jeżeli chodzi o ruchome procenty prowizji to nie wchodzi w grę. Za dużo mieszania by było z tymi wypłatami RE: [Ankieta] AstroCash.org - Fast Payout (Szybka Wypłata) - Mikoszi - 08-04-2013 21:01 Bez sensu, że szybka wypłata jest od 21 dnia danego miesiąca... powinna być możliwa w każdej chwili xd |