[SCAM] Dreamforexinvest.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] Dreamforexinvest.com (/Temat-SCAM-Dreamforexinvest-com-66254) |
RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - draksone - 18-03-2013 19:59 (18-03-2013 19:28)tomazzi napisał(a):(18-03-2013 19:19)draksone napisał(a): Z kolei tomazzi,może to pytanie zabrzmi głupio ale dlaczego inwestujesz w mniej wiarygodny i zarobkowy program.W superinvestment group jesteś już dłużej,nie wolisz tam inwestować ? Tak na marginesie to da sie zarobić na tych programach?? Często zdarza Ci się,że pieniądze przepadają? Co myślisz z kolei o hyipach pow. 5% dziennie typu makemillion,bolazo ? RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - tomazzi - 18-03-2013 20:06 (18-03-2013 19:59)draksone napisał(a):(18-03-2013 19:28)tomazzi napisał(a):(18-03-2013 19:19)draksone napisał(a): Z kolei tomazzi,może to pytanie zabrzmi głupio ale dlaczego inwestujesz w mniej wiarygodny i zarobkowy program.W superinvestment group jesteś już dłużej,nie wolisz tam inwestować ? gdyby się nie dało to bym nie zarabiał jak i inni - prosta i logiczna odpowiedź nie unikniesz straty to musisz brać w ryzyko inwestycji, ja na to gdzie coś stracę nie zwracam uwagi bo odrobi się to w innych programach co straci się w innych i zarobi, ryzyko brane w kwestii inwestowania wysoko % to wysokie ryzyko, ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana każdy sam decyduje co robi ze swoimi pieniędzmi i gdzie je lokuje czy nie lokuje RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - Mol - 18-03-2013 20:31 dokładnie tak jak tomazzi powiedział wyższy % = wyższe ryzyko ;p jednak ja wole zainwestować w takie programy jak ten. zarabiam na spokojnie to 2% przy 51$ , nie martwię się czy hyip padnie (jest stosunkowo świeży i powinien jeszcze długo pociągnąć) , i popieram wypowiedź tomazziego na takich programach naprawdę da się zarobić i to dużo. trzeba tylko inwestować z głową. osobiście nie lubię wchodzić w programy typu makemillion. RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - draksone - 18-03-2013 22:05 Z drugiej jednak strony wszędzie jest ryzyko,a w make million jak "przeżyjesz" te 10 dni to już masz zwrot Dobry jest na początek,jak zarobie coś na makemillion z pewnością zainwestuje w ten program czy SIG RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - Mol - 18-03-2013 22:17 Juz było wiele serwisów typu makeamilion i tak szybko jak się pojawiały tak szybko znikały . statystyki dni ile działa to się da zmanipulowac . jak wytrzyma do piątku to BD sukces . życzę powodzenia z makeamilion .ja inwestuje w dreamforexinvest i jestem zadowolony 2 cykle powinien pociągnąć wiec wystarczająco RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - wesolutki - 19-03-2013 00:32 Mol skończ pisać takie bzdury o manipulacji żywotności... Zmanipulować to można na własnej stronie, na monitorach (przekupionych lub tworzonych przez adminów hyipów) ale for internetowych i screenów wypłat od userów w tym VIP, będących wiarygodnymi userami na takich forach jak talkgold już nie oszukasz. A teksty w stylu "jak wytrzyma do piątku" możesz sobie w buty wsadzić. Mam znajomego, który udziela się na talkgold od długiego czasu i systematycznie wrzuca tam wypłaty z makemillion od stycznia (wyciągnął kupę kasy z tego programu już) więc nie mów mi, że to cud jak wytrzyma do piątku. Może się trzymać 2 dni a może 100 dni i naprawdę nie Tobie oceniać kiedy padnie. RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - Mol - 19-03-2013 06:45 z tym piatkiem troche przesadzilem, ale chodzilo mi ze makemilion to typowe ponzi, pasc moze w kazdej chwili i z tym zgodzi sie kazdy no to ja gratuluje Twojemu koledz, mial farta ze znalazl ten progam i zaczal w niego imwestowac juz swoj staz ten program ma i moim zdaniem wchodzic w niego to duze ryzyko, ograniczam sie do inwestycjci w dreamforexinvest.com i dobrze mi to wychodzi. RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - Meloman - 19-03-2013 07:24 Mol - popieram Cię w zdaniu o makemilion, to w 100% prawda, ale nie mów o tym że hyip z mniejszym procentem to mniejsze ryzyko stracenia, oraz że Ci niewiadomo jak dobrze idzie w Dreamforex bo wypłaty po 1$ a inwestycja 51$ to niezbyt duże szalenśtwo więc nie widze sensu takiego zachwalania Dreamforex. Co do tego że procent mniejszy to mniejsze ryzyko - totalny absurd, tak nie jest ani troche, widziałem dużo HYIPow niby bardzo rzetelnych z procentem 1% dziennie albo nawet mniej, a zwinęli się po 25 dniach ) W świecie HYIPOW możemy tylko gdybać - a nie być czegoś pewni, bo dreamforex może paść nawet szybciej od makemilion zależnie od tego ile admin chce ukraść naszych pieniedzy. RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - Krampo - 19-03-2013 08:28 Moim zdaniem, do inwestycji z większym procentem trzeba podejść jak do loterii. Kupujesz los i masz szansę wygrać. Oczywiście większość przed tobą już wygrywa i się Cieszy.. ale Ty możesz być tym pierwszym co przegra W takie coś można wejść .. testowo - z założeniem - a nóż się uda.. z jakąś małą kwotą i potem reinwestować. Tam gdzie niższy procent ryzyko niby niższe.. ale okres otrzymania zwrotu tego co zainwestowałeś jest dużo dłuższy.. W tym okresie może się oczywiście dużo wydarzyć.. Także suma sumarum.. ryzyko jest wszędzie podobne, tylko w jednej inwestycji masz np 10. dni stresujących a w innej 100. Każdy program jest dobry do póki płaci ;] RE: Nowy Program Dreamforexinvest.com - max188 - 19-03-2013 09:14 Mam takie pytanie. Po zalogowaniu na konto wpłaciłem kase poprzez Make Deposit przez STP. Kasa jest na koncie: Your account balance ($): $54.00 Wpłacone: Mar-17-2013 10:03:39 PM Musze gdzieś te pieniadze przyłączyć do planu czy jak bo w Earnings History nie mam nie naliczone do tej pory Czy liczymy poniedziałek 10 wieczór do dziś 10 wieczór pierwsze 24h bo weekendy sie nie liczą. |