państwo policyjne nadchodzi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: państwo policyjne nadchodzi (/Temat-panstwo-policyjne-nadchodzi-66222) |
RE: państwo policyjne nadchodzi - djkaramba - 31-03-2013 11:22 Wiecie że zmienili prawo i wypowiedzi o "nich" każdy wie o kim, są teraz "kontrolowane". Mówili o tym w wiadomościach. Odp: państwo policyjne nadchodzi - miniek9090 - 31-03-2013 11:24 sory ale specjalnie tak piszemy zeby nie bylo wiadomo o " kim" poza tym niech wie co ludzie mysla o "tym" czlowieku . wysłano z nokii 2600 RE: państwo policyjne nadchodzi - kleomenes - 31-03-2013 11:29 Jedno jest pewne, wiem bo zaobserwowałem takie zachowania, w tym kraju nie brakuje fanatyków "sprzeciwu wobec władzy" Ciekaw jestem co musi nastąpić żeby się zaczęło... Odp: państwo policyjne nadchodzi - miniek9090 - 31-03-2013 11:33 jezeli takie prawo weszlo to kolejne 70% polakow pojdzie siedziec ale cos nie wierze w te ich " kontrolowanie" . https://www.youtube.com/watch?v=1vXNaayFs1Q&feature=youtube_gdata_player prawie kazdy raper w swoim utworze palnal kilka slow o wladzy . dalem bezczela jako przyklad . wysłano z nokii 2600 RE: państwo policyjne nadchodzi - djkaramba - 31-03-2013 11:33 Z przykrością muszę napisać że przez "niego" trzeba wiać za granicę. młodzi tak robią teraz i fajne laski też ku... RE: państwo policyjne nadchodzi - prymul1 - 31-03-2013 13:00 Dzięki za wrzucenie tego filmiku marcel_kk. Teraz obejrzę go jeszcze z 10 razy, zapamiętam treść i jak ktokolwiek przy mnie powie, że na wyborach będzie głosował na Tuska, to właśnie tych argumentów użyje przeciw niemu i spróbuje go odwieść od tego pomysłu. RE: państwo policyjne nadchodzi - Yogii - 31-03-2013 13:06 a ktos tu jeszcze niedawno pisem straszył ze bedzie wszystko i wszytskich podejrzewał, podsłuchiwał i kontrolował RE: państwo policyjne nadchodzi - BuczerProforma2 - 09-06-2013 09:59 (12-03-2013 17:02)Verb22 napisał(a): po prostu wyjść na ulice, złapać tego gnoja rostowskiego za ja.a i powiesić. Tyle możemy zrobić. Kiedy nadejdą czasy żeby wszczepiać na czipy i obserwować na każdym kroku.. Ty i tak się nie rozliczasz bo się boisz wyjść z domu neosie. RE: państwo policyjne nadchodzi - adrick1197 - 09-06-2013 11:07 glosowac na KNP chyba jedyna normalna partia ktora chce cos zmienic w Polsce RE: państwo policyjne nadchodzi - kleomenes - 09-06-2013 11:50 Ludzie są zbyt zmanipulowani moim zdaniem. Poza tym większość to idioci bo na takich się ich wychowuje/tresuje. Jedyna opcja to jakieś radykalne działania celem obalenia rządu i wybraniu nowego, przydało by się też zmienić kilka ustaleń odnośnie kadencji. Znacie historię, potrafimy się zjednoczyć gdy stoimy na krawędzi, a władza nie jest głupia i też o tym wie. Wybory to gówno, zostaje rewolucja. Poza tym demokracja to też gówno, wcześniej był król i może nie było idealnie ale przynajmniej coś znaczyliśmy jako naród |