Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange (/Temat-Sposob-na-darmowy-i-nielimitowany-internet-w-Orange-66144) |
RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - xJAmaTOx - 24-03-2013 21:37 Babcia Irenka.. O to chodzi? Bo jak nie to jestem zainteresowany RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Babcia_Irenka - 25-03-2013 15:20 Nawet nie byliście blisko. To działa TYLKO na Orange Free na kartę. Za doładowanie konta dostajesz transfer do wykorzystania przez 30 dni. I za ten transfer płacisz kupując doładowanie. Ja znalazłem lukę gdzie możesz mieć jednorazowo nielimitowany Internet w telefonie... za darmo... RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - szy1sw - 25-03-2013 15:41 jednorazowo czyli na te 30dni masz bez limitu ale potem już na tej karcie jest to niemożliwe czy że jedną sesje masz bez limitu?... RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - aero2 - 25-03-2013 15:53 Babcia_Irenka nie wprowadzaj w błąd, by wyrwać 5 zł. Nie na 30 dni, tylko pierwsza sesja połączenia z internetem, po każdym doładowaniu jest bez limitu, nie jest rozliczana z bonusu, każda kolejna rozliczana jest normalnie. To samo kiedyś miałem w Heyah/TakTak/36i6. RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Babcia_Irenka - 26-03-2013 07:25 Jak widać dalej nic nie rozumiecie.... RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - szy1sw - 26-03-2013 16:03 Cytat:jednorazowo czyli na te 30dni masz bez limitu ale potem już na tej karcie jest to niemożliwe czy że jedną sesje masz bez limitu?... Odpowiesz? RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - paskur - 26-03-2013 16:12 bylbym zainteresowany ale do cholery wyjasnij o co chodzi z tym jednorazowo Ile bede musial zainwestować i ile za to i na jak dlugo bede miał internet ? RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Babcia_Irenka - 26-03-2013 16:15 Kupujesz doładowanie za 25 zł. Do wykorzystania tych 25 zł masz czas przez 30 dni, w pakiecie dostajesz określoną liczbę mb transferu. Ja znalazłem sposób że po upływie tych 30 dni, możesz mieć darmowy internet nielimitowany. Ale tylko przez jedną sesje. Czyli tak: 1. Kupujesz doładowanie 2. Dostajesz transfer 3. Kończy Ci się 4. Korzystasz z mojego sposobu 5. Masz jednorazowy nielimitowany internet w telefonie. I od nowa. Zrozumieliście ;-; Odp: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - zener82 - 26-03-2013 16:16 Piepszenie o szopenie, w orange free bonus po doladowaniu jest rowny z waznoscia konta, czyli masz srodki wazne rok= bonus na net tez wazny rok Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 RE: Sposób na darmowy i nielimitowany internet w Orange - Babcia_Irenka - 26-03-2013 16:17 Napisałeś to samo co ja wcześniej..... tzw masło maślane.... |