[Rozwiązane]strona lockerz nie działa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]strona lockerz nie działa (/Temat-Rozwiazane-strona-lockerz-nie-dziala-6601) |
RE: strona lockerz nie działa - Tidus - 05-05-2010 21:44 omencs jezeli chodzi Ci o zly login to naprawia to napewno bo duzo osob tak ma niewiadomo czemu RE: strona lockerz nie działa - znikajacypunkt - 05-05-2010 21:51 Dziwne, że nie czytają do końca maili. Wyrazie napisałem, że nie mogę się dostać do strony lockerz. Tak jak by strona nie istniała. Drażni mnie to, że my użytkownicy lockerz cały czas mamy jakieś problemy ze strona(a to filmy, restock, logowanie, błedy) Takich wpadek ta strona nie powinna mieć. pozdrawiam RE: strona lockerz nie działa - omencs - 05-05-2010 21:54 Jutro jak nie będzie działało to wejdę przez proxy, obejrzę filmy(jutro x2) i pier**le ten lockerz. Jak nie filmy to restocki jak nie restocki to problemy ze stroną itd. RE: strona lockerz nie działa - Silek - 06-05-2010 14:38 Mi akurat dzisiaj proxy zaczęło szwankować i nie widziało strony. Wchodzę na Opere, klikam na lockerz i weszło Obejrzałem wszystkie filmiki, wylogowałem sie i poszłem jeść obiad. Przychodzę a strona znowu nie działa A tak się już cieszyłem, że po 4 dniach w końcu coś normalnie ruszylo. Kij wie co oni tam wyprawiają. RE: strona lockerz nie działa - omencs - 06-05-2010 20:57 Wkur**a mnie już te je**ne lockerz. Już przez tydzień nie mogę wejść normalnie, a jak dają x2 ptz to w ogóle przez proxy nie mogę, loguje się i ten pier***ony pies wyskakuje. RE: strona lockerz nie działa - Magnus - 06-05-2010 21:08 Napisz do lockerz ,że masz problem ze swoim kontem ,że nie możesz wejść naprawią to RE: strona lockerz nie działa - 69ScR33n69 - 06-05-2010 21:34 to nie zależy od konta , ja mam kilka i przy każdym jak się loguje też mi wyskakuje jeb***ny pies wyskakuje , mam chęć zabić tego pier***ego szczeniaka , to tak wkurza już .. RE: strona lockerz nie działa - tymonowy - 07-05-2010 06:27 Ja to mam od wczoraj i nadal ten głupi pies wyskakuje. RE: strona lockerz nie działa - Marello - 07-05-2010 06:34 Więc już sprawa załatwione, życzę Ci żebyś jednak nie musiał zmieniać IP [Rozwiązane][Rozwiązane]strona lockerz nie działa - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |