Konkurs FC & ZC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireCash (/Forum-FireCash-278) +---- Wątek: Konkurs FC & ZC (/Temat-Konkurs-FC-ZC-65925) |
RE: Konkurs FC & ZC - AdrYan12 - 08-03-2013 19:49 Zarabiam w necie Drogie dziecie Nic nie robię Kasę biorę W każdym kraju jest idiota Robiący wszystko za kody do gry DOTA To nie koniec! Wpada koleś z Indonesii I pobiera hacki do Amnesii Gdy otworzy jest zdziwienie Pusta paczka - oburzenie "Składam na policję doniesienie" UWAGA! W wierszu jest zawarte lokowanie niszy! PROSZĘ BARDZO - WRÓCIŁO. RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 08-03-2013 21:24 Mili ludzie, cóż ja widzę? Tego nie ma w żadnej lidze Kilka dolców za pobranie? Chyba czuję zarabianie! Tego nigdzie nie znajdziecie Lecz gdy na Firecash wejdziecie Przekonacie się już sami Że ten serwis namiesza w bani! Tu marzenia się spełniają Forsę szybko wypłacają Mentor zawsze Ci pomoże Nawet jeśli będzie nad morzem O pobranie bardzo łatwo Czy to wieczór czy to rano Od Araba, czy Polaka Kasa zawsze ładnie wpada! Szczerze to cała prawda tego serwisu RE: Konkurs FC & ZC - minister1234 - 09-03-2013 12:20 Kasy nie zarabiam Nikomu nic nie mówię Idę zgon zaliczyć Znów te głupie 0. RE: Konkurs FC & ZC - Kabajana - 09-03-2013 21:25 Wlazł kotek na płotek i mruga, Ładna to piosenka niedługa, Niedługa, niekrótka, lecz w sam raz, Zaśpiewaj koteczku fajerkasz! RE: Konkurs FC & ZC - szybkikwit - 09-03-2013 21:34 Dzisiaj mamy Nieparzysty dzień tygodnia ;P to jutro dodajcie te wierszyki P.s Kiedy wyniki z wczorajszego dnia ? RE: Konkurs FC & ZC - Sp00n - 09-03-2013 22:41 Kasa ważna w życiu jest, Najlepsza z fajercash, Znowu dolar wpada od Araba, Wejście smoka, 6 $ za pobranie, Chyba kpisz ? Nowa nisza, Strzał w dziesiątkę, Wkraczam w topkę, Piąte miejsce nie tak źle, Konto ultimata mam w niecałe cztery lata @ To na jutro, bo jutro mnie nie ma ;p RE: Konkurs FC & ZC - luxiorsan - 10-03-2013 10:08 Mam dziś kupić chęć coś stary, lecz jest problem - GDZIE DOLARY? Ojciec nie ma, matka też nie, co mam zrobić? Serio nie wiem... Myślę sobie - znajdę pracę! Lub zarobię to inaczej. Tylko jak by bez wysiłku móc zarobić dolców kilka. Buxy, surfy - wypłacają, po 2 latach dolca dają. Jest! Znalazłem! No nareszcie! Pay Per Action to jest świetne! 2 dni pracy, blog stworzony, kilka niszy wymyślonych. Po tygodniu - coś pięknego! 100 dolarów mam kolego! Mówisz, że nie dajesz wiary? To FireCash - spróbuj stary! Nareszcie się udało, każdy wers 8 sylab RE: Konkurs FC & ZC - fifa127 - 10-03-2013 22:19 Kupię sobie Mercedesa, Włożę gajerek prezesa Z kieszeni wyciągnę Iphona I zadzwonię do zioma: Szybko trzeba jechać Niczego nie trzeba się bać Na zakupy do galerii Po stos drogiej biżuterii Wezmę złoto i diamenty Kupię sobie napar z mięty Bo już głowa mnie boli Od szaleństwa do woli Kasy mi wystarcza Bo Firecash mnie zaopatrza Chcesz się bawić tak jak ja? Dołącz do nas raz dwa! RE: Konkurs FC & ZC - szybkikwit - 10-03-2013 23:27 Szkoda Tylko że nie ma jeszcze wyników z 8.03 heh RE: Konkurs FC & ZC - burza21989 - 11-03-2013 17:27 łoo, łooo, łoo Życie, nie raz już o nie się modliłem Przyszedł dzień kiedy znalazłęm FireCasha To odieniło moje życie Mam już na chleb i nie robie sobie herrbaty podgrzewanej na słońcu Dziś już zarabiam spore sumki. Kupiłem sobie czajnik i jestem bardzo szczęśliwy, Jak tak dalej będzie szło zapłace rachunek za prąd i wode Sory to takie na szybko ;( Kiepskie może jak wróce to napiszę coś więcej. |