Grupy na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Grupy na forum (/Temat-Grupy-na-forum-65451) |
RE: Grupy na forum - Vaytira - 24-02-2013 17:24 (24-02-2013 17:22)Mateush napisał(a): po co te grupy? moim zdaniem zbędny dodatek i na siłę próbowanie ulepszania forum. Po co tworzyć sztuczne podziały? Poza tym to dziecinne. Po co? Przeczytaj wszystkie moje posty i podsumuj to sobie Dziecinne? Dziecinne to są emotki typu i ale nikt nie narzeka. RE: Grupy na forum - Killer - 24-02-2013 18:45 Osobiście jakoś mnie to nie przekonuje, poza tym wątpię by dla pomysłu o małym zainteresowaniu, ktoś siedział i pisał specjalny skrypt, który to wszystko obsłuży (bo obecne wymysły nie są w ogóle obsługiwane przez silnik forum). Grupy mogą się sprawdzić na goldenline gdzie użytkowników liczy się w milionach, tak jak poprzednik uważam że jest to próba zrobienia czegoś na siłę. Sam pomysł mi się nie za bardzo podoba, jednak bardzo podoba mi się fakt że na starasz się podsuwać ciekawe sugestie w kierunku rozwoju. RE: Grupy na forum - raf1985 - 25-02-2013 00:31 eee zgadzam się z powyższymi komentarzami - na siłę ulepszenia są bez sensu. Dla mnie grupy nie są potrzebne. Dodatkowa robota dla programisty Grupy na forum - Coristo - 25-02-2013 06:21 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |