Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: CashFile.org / Prizers - Serwis czy wałek ? (/Temat-CashFile-org-Prizers-Serwis-czy-walek-65292)

Strony: 1 2 3 4

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - m4rcin93 - 21-02-2013 22:56

Wiadomo, że każdy serwis ma coś na sumieniu. :|

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Killer - 21-02-2013 23:03

(21-02-2013 22:56)m4rcin93 napisał(a):  Wiadomo, że każdy serwis ma coś na sumieniu. :|

Nie zgadzam się, http://giftoffline.pl ma czyste sumienie.
Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać. Smile

a żeby nie offtopować to highcash chyba nigdy nie kręcił (chybaTongue)Tongue

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - minister1234 - 22-02-2013 12:21

Zostawmy inne.

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Nicktim - 22-02-2013 12:47

Zgadzam się w zupełności z ministrem. W ciągu ostatniego tygodnia ranking zmienił się radykalnie uczciwych graczy powywalali, a została rodzinka ogóra.

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Ty27mek - 22-02-2013 15:24

Zastanawia mnie fakt w jaki sposób obliczyli ten "czas" rozegrania gry.

Dla mnie totalny bez sens. Robią z siebie pośmiewisko i tyle. Jakbym zajął pierwsze, lub drugie miejsce, to już by Pani Barbara podpisywała otrzymanie pisma dotyczącego tej sprawy, w przypadku braku reakcji (odpisania zgodnie z regulaminem) sprawą zajęłyby się odpowiednie osoby, bo to w pewnym sensie jest kradzież, a w 100% oszustwo.

Już nie wspomnę o zapewnianiu, że w trakcie gry oszuści podobno byli usuwani (chociaż ile osób w Liventure -Cashfile, Prizers-, tyle będzie różnych wypowiedzi, bo jest tam totalny brak organizacji i syf jakiego mało gdzie indziej).

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - CMRR - 22-02-2013 18:56

Chyba nie będzie mi dane wykonać mission impossible prizers: http://screenshooter.net/0335875/22_02_2013__18_53_15
/// edit
Jednak znów działa.

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - minister1234 - 22-02-2013 19:45

@CMRR jak filmik...? Nagrałeś ? Jak nie to daj znać jak wyślesz im już :] Jestem ciekaw co znowu wymyślą.

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - CMRR - 22-02-2013 21:10

ta nagrywałem jeden filmik ale po 10 minutach się zatrzymało nagrywanie (wersja trial, później też trochę się zagapiłem na 7 lvl i gra skończona). Mam już nowy program i teraz znów będę nagrywałSmile

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - minister1234 - 23-02-2013 14:24

okay ! Jak nagrasz odrazu daj znać!

RE: CashFile.org / Prizers - Serwis czy zwykłe gó****o ? - Stworkowaty - 24-02-2013 01:38

Pojebany to możesz być Ty FanBoyu CashFaila, 1 post i myślisz że ktoś się przejmie Twoją opinią? Zapłacili Ci za robienie z Siebie idioty czy co?

"Ja gralem uczciwie i sie walcie oszusci." Mój komentarz? ...