Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik (/Temat-Nisza-kilka-kilkanascie-pobran-dziennie-3-sztuki-poradnik-65025) |
RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - Roxi5017 - 17-02-2013 21:44 Co ma dowód pobrań do szukania tej niszy po necie? pokaż tylko ile zarobiłeś, wykaz pobrań, nic więcej @edit a pisząc, że jedna sztuka już poszła to ja też mogę, a nawet napisać, że tysiąc poszło RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - hariti - 18-02-2013 16:37 UP nie pisałbym, że poszła gdyby nie poszła, bo w ten sposób zostają tylko dwie które mogę sprzedać UWAGA! Tutor zgodził się zrecenzować niszę - dziś wyślę mu poradnik. Radzę kupić przed publikacją opinii, bo po będzie mnóstwo chętnych i możecie nie zdążyć RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - Dennisek78 - 18-02-2013 16:40 ta, już lece RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - masterex2 - 18-02-2013 17:20 (18-02-2013 16:37)hariti napisał(a): UP nie pisałbym, że poszła gdyby nie poszła, bo w ten sposób zostają tylko dwie które mogę sprzedać Screen z zarobkami by się przydał.Widzę,że trochę tego unikasz,boisz się? bo za bardzo nie wiem jak można zdradzić niszę pokazując zarobki. Już wiesz jaki jest mój złoty środek? Poza tym opinia tutora,a screen z zyskami to dwie różne rzeczy. Na pewno opinia+screen podniesie sprzedaż.Ale w sumie wolny kraj - rób jak chcesz RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - hariti - 19-02-2013 12:12 Nisza oddana wczoraj wieczorem do recenzji, recenzja powinna być jeszcze dziś RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - daniel42na - 19-02-2013 12:15 mimo wszystko chciałbym zobaczyć screeny tych kilku/kilkunastu pobrań dziennie bo teoretycznie dobra nisza w praktyce może okazać się failem.. To chyba nic trudnego zrobić screena pobrań.. chyba że ich nie ma RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - hariti - 19-02-2013 12:28 UP Napisałem w pierwszym poście, że nie korzystam z niszy, wpadłem na pomysł podczas mojej innej działalności zarobkowej, przetestowałem i teraz dzielę się z innymi użytkownikami. Nisza już oddana do recenzji poczekaj cierpliwie RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - daniel42na - 19-02-2013 12:29 No to skąd pomysł z kilkunastoma pobraniami dziennie? Tak przypuszczasz? RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - hariti - 19-02-2013 12:41 Testując otrzymałem 3 pobrania w ciągu kilku godzin. Da się prowadzić kampanię agresywniej więc kilkanaście pobrań w ciągu 24h to realny wynik. Dziękuję wszystkim zadającym pytania w tym wątku - pomagacie mi rozwiewać wątpliwości ewentualnych kupujących. W związku z dużą popularnością poradnika i potencjale niszy zastanawiam się nad podniesieniem liczby sprzedawanych sztuk do 5 i ceny do 100 zł. Ze zmianami wstrzymam się do otrzymania recenzji RE: Nisza kilka/kilkanaście pobrań dziennie 3 sztuki + poradnik - daniel42na - 19-02-2013 12:52 Podziwiam takich optymistów |