Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji (/Temat-Kubigo-pl-zarabianie-za-wykonywanie-akcji-64614)

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - miniek9090 - 10-02-2013 20:43

revoltan , jak tak szybko zrobileś tyle akcji?!?!

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Revoltan - 10-02-2013 20:48

mówiłem, że jestem od początku serwisu Smile

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Pablo1878 - 10-02-2013 21:06

Muszę przyznać, że fajny serwis. Smile Może uda się powrócić do zarobków na poziomie mypay. Konto tutaj mam chyba od początku też ale zapomniałem o nim.

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - miniek9090 - 10-02-2013 21:15

(10-02-2013 21:06)Pablo1878 napisał(a):  Muszę przyznać, że fajny serwis. Smile Może uda się powrócić do zarobków na poziomie mypay. Konto tutaj mam chyba od początku też ale zapomniałem o nim.

zmula tak ciągle promować nisze , nie?

co do serwisu to znalazłem ciekawą opcje czyli ich własny że tak powiem "gateway" i . blokujesz link do strony i zeby ktos mógl odblokować musi wypelnić oferte . wtedy automatycznie strona przenosi na zblokowany adres Smile
to jest świetny sposób na nisze Smile zamiast wypelniania tych płatnych ofert ludzie dostaja darmowe i to w Polsce!
jak dla mnie bomba

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Pablo1878 - 10-02-2013 21:26

(10-02-2013 21:15)miniek9090 napisał(a):  
(10-02-2013 21:06)Pablo1878 napisał(a):  Muszę przyznać, że fajny serwis. Smile Może uda się powrócić do zarobków na poziomie mypay. Konto tutaj mam chyba od początku też ale zapomniałem o nim.

zmula tak ciągle promować nisze , nie?

co do serwisu to znalazłem ciekawą opcje czyli ich własny że tak powiem "gateway" i . blokujesz link do strony i zeby ktos mógl odblokować musi wypelnić oferte . wtedy automatycznie strona przenosi na zblokowany adres Smile
to jest świetny sposób na nisze Smile zamiast wypelniania tych płatnych ofert ludzie dostaja darmowe i to w Polsce!
jak dla mnie bomba

Nie promuje jej Smile Samo wpada. Od jutra zabieram się za PPA.
Sorry za off-top. Smile

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - mypy - 11-02-2013 09:30

Jak sie tu wykonuie akcje?tak jak na mypay czyli trzeba czekac na odswiezenie akcji czy jak na cplead czyli zmiana ip Smile?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - subotai - 11-02-2013 10:29

zrobilem z 10 akcji, zaliczylo 1...

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - buch - 11-02-2013 10:44

no wlasnie co z ip? zmienne czy odswiezanie jak na mypay?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Oliwa98 - 11-02-2013 10:50

zmienne IP tu nic nie da Sad. Akcje da się wykonać tylko 1 raz Sad

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - buch - 11-02-2013 10:56

no i bardzo dobrze, strona w takim wypadku dluzej pociagnie, tak jak mypay

to takie ograniczenie dla wariatow co calymi dniami siedza i niszcza tego typu serwisyBig Grin

e: poszlo z refa zalozyciela tematu