ProfitableSunrise.com - 2.15% dziennie/170dni - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: ProfitableSunrise.com - 2.15% dziennie/170dni (/Temat-ProfitableSunrise-com-2-15-dziennie-170dni-64537) |
RE: ProfitableSunrise.com - 2.15% dziennie/170dni - macgre - 27-02-2013 11:07 Nie zadziałała subskrypcja tematu, albo zapomniałem włączyć... W kazdym bądź razie widzę ciekawą dyskusję Owszem, można zakładać że skoro PS działa już długo to powinien się już kończyć, ale z drugiej strony skoro działa długo tzn że płaci i że inwestycje się ludziom zwracająi oni reinwestują nadal, tak jak to kolega Wuu powiedział. Myślę że ryzyko jest zrónoważone dla nowego jak i długo działającego programu. Ja niedawno dołaczyłem, trochę włączonego compounding i teraz już tylko wypłaty. ROI = 46%. Tak jak pisze adrick1197, zobaczymy jak będzie po LongHaul. Na razie to jest mój numer 1 w inwestycjach. Dla ciekawych statystyki mojej grupy na dzień dzisiejszy: Group details Balance: $16,673,410.73 Members: 34260 Private plan ROI: 2.15% Private plan maturity: 170 days Fast withdrawal: YES Open to new members: Yes |