Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Plusdollars.com - Nowy servis GPT (/Temat-Plusdollars-com-Nowy-servis-GPT-64288)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - kafanoox - 08-02-2013 22:46

(08-02-2013 22:12)krisrob napisał(a):  Bez problemu doszły wypłaty bez potrzeby scanu dowodu osobistego i numeru karty kredytowej.
Serwis nie jest oszustwem tylko kafanox chciał żeby to tak wyglądało ponieważ wypłaca tam co drugi dzień 10 $.

czy ja gdzieś napisałem ze nie wypłaca ? albo jest oszustwem?
np na globalu tez potrzeba wysłać skan jakiegoś dokumentu i to wcale nie oznacza ze serwis oszukuje. Jak dla mnie jest bardziej wiarygodny bo dba o to żeby nie było multi.

admin plus przesłał mi to co napisałeś oto fragment "promote your site as a trusted, unfortunately, by "kafanox" Your site has been designated as oszostwo. Please consider your decision again."
ładnie to tak ?Big Grin

w związku z tym ze rejestracja dla PL jest zablokowana a z innych krajów nie potrzeba wysyłać dowodu admin plusdollras poprosił mnie o usuniecie wcześniejszego posta.
"Can you remove that comment please? Because what if one of the Poland members has a friend not from PL and tells him that you need an ID to withdraw your money. And I know you haven't done nothing wrong. Would really appreciate it. Thanks! "

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Smile - 09-02-2013 00:22

Scnay dowodow mialy wykluczyc multi konta, i to byl moj pomysl bo zajebiscie zadzialal na gacu, ale widac admin to olal...

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - matimus - 09-02-2013 10:40

Blokują rejestracje dla polaków bo my Polacy to taki naród żeby się nie narobić ,a zarobić więc właściciele zagranicznych serwisów już wiedzą że my to jakieś boty wymyślimy do ich stron itp Big Grin

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 09-04-2013 20:22

Rejestracja jest już otwarta dla wszystkich krajów - zapraszam
Stawki tasków obrazkowych:

- 5 stronowy -4pkt
- 1 stronowy -2pkt
czyli podobnie jak w innych serwisach, ale tutaj wypłata jest od 12-24h a przyszłościowo na PayPal administrator chce wprowadzić wypłatę instant.
Oto wiadomość od admina z 22 marca:

Dear Members,

We will have the PayPal Instant payment option coming soon. Instead of waiting to receive your money, you'll receive your cash instantly with no delay!

Ponadto dzisiaj ruszył konkurs :
-czas trwania do 20 maja
-nagrody
1 -- $15.00
2 -- $5.00
3 -- $2.50
4 -- $1.00
Ale co jest ciekawostką konkursy są dla różnych krajów i ten wyżej wymieniony jest przeznaczony tylko dla Polaków i na dodatek uczestniczę w nim tylko ja (narazie), więc zapraszam przynajmniej będę mógł z kimś rywalizować.

Oprócz tego:
-Daily Offers Contest
-Surveys Contest
-Referrals Contest
-Daily Jackpot

[Obrazek: 15.gif]

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 10-04-2013 17:56

Oto wypłata którą zleciłem wczoraj.
Dzisiaj 13.44 była już na PP

[Obrazek: beztytuu1gx.jpg]

Uploaded with ImageShack.us

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - aero2 - 10-04-2013 18:04

Poszło z refa.Smile

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 11-04-2013 16:56

Dzięki aero2.
Widzę, że są chętni na moje 15 $ w konkursie i oświadczam że tak łatwo ich nie oddam.

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - Masterjam - 11-04-2013 17:18

Mówisz o mnie ?Lol

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - ciekma - 11-04-2013 17:42

krisrob do 20 maja ponad miesiąc jest wejdzie taki rogeros i po 154 Big GrinBig Grin

RE: Plusdollars.com - Nowy servis GPT - krisrob - 11-04-2013 18:51

(11-04-2013 17:18)Masterjam napisał(a):  Mówisz o mnie ?Lol
Ano o Tobie Masterjam.

(11-04-2013 17:42)ciekma napisał(a):  krisrob do 20 maja ponad miesiąc jest wejdzie taki rogeros i po 154 Big GrinBig Grin

No faktycznie taki rogeros jak robi 154 dziennie, to mógłby nas połknąć w tydzień.Sad Czytałem o jego wyczynach na innych serwisach.