Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarób na refbacku - mój blog - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarób na refbacku - mój blog (/Temat-Zarob-na-refbacku-moj-blog-64233)

Strony: 1 2 3

RE: Zarób na refbacku - mój blog - miniek9090 - 02-02-2013 17:42

niektórzy na ppa zarabiaja miesiecznie ponad 8 tysięcy złotych Jerk2

RE: Zarób na refbacku - mój blog - Server - 02-02-2013 17:48

(02-02-2013 17:41)tomazzi napisał(a):  moje dzieci na ppd, ppa i paru innych rzeczach mają tyle w 2-3 dni

To pokaż mi ich wille z basenami, samochody itd itd.
Nie wciśniesz mi kitu, że mają takie zarobki. Nie w jednym podobnym "pomyśle" zamiast pieniędzy zobaczyłem swoje puste konto.

RE: Zarób na refbacku - mój blog - tomazzi - 02-02-2013 17:51

(02-02-2013 17:48)Server napisał(a):  
(02-02-2013 17:41)tomazzi napisał(a):  moje dzieci na ppd, ppa i paru innych rzeczach mają tyle w 2-3 dni

To pokaż mi ich wille z basenami, samochody itd itd.
Nie wciśniesz mi kitu, że mają takie zarobki. Nie w jednym podobnym "pomyśle" zamiast pieniędzy zobaczyłem swoje puste konto.

willi się jeszcze nie dorobiły ale wszystko przed nimi
x osób zarabia x większe pieniądze tymi metodami
powiem ci tak : czegoś biedny ? boś głupi, czegoś głupi ? boś biedny
marnuj fanatyku dalej czas na pierdolniki które szumnie nazywasz dorabianiem
wystarczy poczytać na tym forum, skorzystać z ofert mentora a zaczniesz zarabiać na prawdę pieniądze, ale jak się nie chce tylko się scamami podnieca to już twoja sprawa

RE: Zarób na refbacku - mój blog - Server - 02-02-2013 18:14

(02-02-2013 17:51)tomazzi napisał(a):  powiem ci tak : czegoś biedny ? boś głupi, czegoś głupi ? boś biedny
O to jest dobre Smile Ja klikam w buxy, żeby mieć pieniądze na inwestycje w HYIP'y. Te czasy się skończyły, że zarobione pieniądze z buxów chomikowałem.