Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Który serwis PPA Najlepszy? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282)
+--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286)
+--- Wątek: Który serwis PPA Najlepszy? (/Temat-Ktory-serwis-PPA-Najlepszy-64197)

Strony: 1 2 3

RE: Który serwis PPA Najlepszy? - rozekrr - 11-02-2013 16:03

FireCash bekabekabekabeka proszę Cię, po to jest forum aby wyrażać swoje zdanie, co z tego że jest oficjalnym mentorem. Ma prawo wyrazić swoje zdanie jeżeli korzystał z kilku serwisów. Nie kompromituj się, bo ostatnio docinki to masz, co użytkowników pewnie ubywa Smile

Pozdro, bez napinki i odbioru Wink

RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Ty27mek - 11-02-2013 16:10

(11-02-2013 16:03)rozekrr napisał(a):  FireCash bekabekabekabeka proszę Cię, po to jest forum aby wyrażać swoje zdanie, co z tego że jest oficjalnym mentorem. Ma prawo wyrazić swoje zdanie jeżeli korzystał z kilku serwisów. Nie kompromituj się, bo ostatnio docinki to masz, co użytkowników pewnie ubywa Smile
Pozdro, bez napinki i odbioru Wink

Przez docinki ubywa użytkowników z FireCash? Dosyć ciekawe stwierdzenie. Powracają do sytuacji - wiadomo, że osoba, która jest związana z jakimś PPA, czy to Ciamciaj z AC, czy to Dawid z FC, czy to Karczu z SB postawi w korzystnej sytuacji "swój" portal popierając to jak najrozsądniejszymi argumentami, a największą konkurencję zepchnie na końcówkę listy podobnie wyszukując argumenty, które w tym przypadku będą mówić gorzej o portalu.

RE: Który serwis PPA Najlepszy? - ciamciaj - 11-02-2013 16:41

Nie wiem czy czytaliscie moja wypowiedz. Nie jezdzilem w niej po FC, powiedzialem tylko co mi sie podoba a co nie.

RE: Który serwis PPA Najlepszy? - bios - 11-02-2013 16:43

Jak dla mnie Astrocash/Firecash.

RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Ty27mek - 11-02-2013 16:49

(11-02-2013 16:41)ciamciaj napisał(a):  Nie wiem czy czytaliscie moja wypowiedz. Nie jezdzilem w niej po FC, powiedzialem tylko co mi sie podoba a co nie.

Nie wiem czy czytałeś moją wypowiedź, ale nie napisałem tam, abyś jeździł po FireCash, tylko napisałem, że podałeś argument, który świadczy na niekorzyść portalu Smile

Moje aktualne notowania:
1.RoaringCash.com
2.ShareBay.net
3.HighCash.org
4.CashBuzz.org
5.AstroCash.net
6.GoUpload.net
7.ShareCash.org
8.CashFile.org
9.FireCash.org

RE: Odp: Który serwis PPA Najlepszy? - FireMedia - 11-02-2013 23:42

(11-02-2013 14:34)ciamciaj napisał(a):  No i kto tu zaczyna robić problemy? BTW, czemu już nie ma podsumowań? Xd

Wysłane z fołna

Z powodu braku czasu, podsumowania będą robione miesięczne, mamy obecnie ważniejsze rzeczy niż robienie podsumowań Smile