Który serwis PPA Najlepszy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Który serwis PPA Najlepszy? (/Temat-Ktory-serwis-PPA-Najlepszy-64197) |
RE: Który serwis PPA Najlepszy? - rozekrr - 11-02-2013 16:03 FireCash proszę Cię, po to jest forum aby wyrażać swoje zdanie, co z tego że jest oficjalnym mentorem. Ma prawo wyrazić swoje zdanie jeżeli korzystał z kilku serwisów. Nie kompromituj się, bo ostatnio docinki to masz, co użytkowników pewnie ubywa Pozdro, bez napinki i odbioru RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Ty27mek - 11-02-2013 16:10 (11-02-2013 16:03)rozekrr napisał(a): FireCash proszę Cię, po to jest forum aby wyrażać swoje zdanie, co z tego że jest oficjalnym mentorem. Ma prawo wyrazić swoje zdanie jeżeli korzystał z kilku serwisów. Nie kompromituj się, bo ostatnio docinki to masz, co użytkowników pewnie ubywa Przez docinki ubywa użytkowników z FireCash? Dosyć ciekawe stwierdzenie. Powracają do sytuacji - wiadomo, że osoba, która jest związana z jakimś PPA, czy to Ciamciaj z AC, czy to Dawid z FC, czy to Karczu z SB postawi w korzystnej sytuacji "swój" portal popierając to jak najrozsądniejszymi argumentami, a największą konkurencję zepchnie na końcówkę listy podobnie wyszukując argumenty, które w tym przypadku będą mówić gorzej o portalu. RE: Który serwis PPA Najlepszy? - ciamciaj - 11-02-2013 16:41 Nie wiem czy czytaliscie moja wypowiedz. Nie jezdzilem w niej po FC, powiedzialem tylko co mi sie podoba a co nie. RE: Który serwis PPA Najlepszy? - bios - 11-02-2013 16:43 Jak dla mnie Astrocash/Firecash. RE: Który serwis PPA Najlepszy? - Ty27mek - 11-02-2013 16:49 (11-02-2013 16:41)ciamciaj napisał(a): Nie wiem czy czytaliscie moja wypowiedz. Nie jezdzilem w niej po FC, powiedzialem tylko co mi sie podoba a co nie. Nie wiem czy czytałeś moją wypowiedź, ale nie napisałem tam, abyś jeździł po FireCash, tylko napisałem, że podałeś argument, który świadczy na niekorzyść portalu Moje aktualne notowania: 1.RoaringCash.com 2.ShareBay.net 3.HighCash.org 4.CashBuzz.org 5.AstroCash.net 6.GoUpload.net 7.ShareCash.org 8.CashFile.org 9.FireCash.org RE: Odp: Który serwis PPA Najlepszy? - FireMedia - 11-02-2013 23:42 (11-02-2013 14:34)ciamciaj napisał(a): No i kto tu zaczyna robić problemy? BTW, czemu już nie ma podsumowań? Xd Z powodu braku czasu, podsumowania będą robione miesięczne, mamy obecnie ważniejsze rzeczy niż robienie podsumowań |