Restock. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Restock. (/Temat-Restock-6362) |
RE: Restock. - KristopheR - 01-05-2010 11:31 Kolejna nagroda z Rosji. Tym razem nasz kochany przyjaciel iPod Nano 16 GB. W naszym zestawieniu pojawiło się również Wii RE: Restock. - Daminn - 01-05-2010 11:33 Napewno nie dostaną, ale co dalej? Wydaje mi się, że Lockerz będzie powoli wprowadzać zabezpieczenia ponieważ oni ta tym zyskują (anulowanie narody = sprzęt zostaje) RE: Restock. - saven - 01-05-2010 11:37 Ruski to cioty...bez botow by gowno zamowili...tylko jak dojsc do tych co uzywaja botow? Najlepiej napiszmy do lockerz i podajmy screeny i zeby zbanowali wszystki tych jebanych ruskow...niezle boty po 2 sec juz nie bylo polowy rzeczy:/ a juz mialem w lapach psp:< RE: Restock. - NaoS - 01-05-2010 11:38 http://www.youtube.com/watch?v=G0ruSPOroUE Działanie bota w akcji. RE: Restock. - Kicha - 01-05-2010 12:00 Ten link to ja dalem na ts'ie jak i ipoda wyzej Szukam po forach roznych ruskich co pisza... Narazie zauwazylem ze mieli chyba malpke do tego restocku autofilla i imacrosa... A i dowiedzialem sie jak oni kraj wybieraja... Naciskaja na liste krajów i wyszukaj i wpisuja Russia i maja... Nie wiem czy szybciej czy nie ale tak duzo osob robilo. RE: Restock. - SZAFI - 01-05-2010 12:00 No i wszystko jasne, wszystko trza podesłać do lockerz i poprosić o wywalenie rosji z następnego restocku lub ponowienie restocku ... RE: Restock. - Miu - 01-05-2010 12:02 jeśli lockerz nie opieprzy tych rusków i nie powtórzy restocku to tak jak Bartuś wspomniał,mam w gdzieś bana,też wezmę boty na restock :/ RE: Restock. - gaspare - 01-05-2010 12:03 Macie rację, powinni zrobić jeszcze jeden restock, ten anulować, i zrobić tak, aby były zabronione autofille, greasemonkeye, i inne boty, tylko rączki No, i oczywiście ukarać całą Rosję zachowaniem swoich obywateli, jeden za wszystkich - wszyscy za jednego. RE: Restock. - KristopheR - 01-05-2010 12:13 Kicha spoko, ale nie byłem na TS to nie wiem No też o tym wybieraniu kraju czytałem ale pomimo tego nie zamówili by w takim tempie. RE: Restock. - kwasu123 - 01-05-2010 12:23 Podesłać filmik do lockerz i niech sami zobacza...:0 |