Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal (/Temat-Doladuje-Ci-telefon-z-banku-online-za-przekaz-paypal-63566) |
RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - aero2 - 20-01-2013 10:50 (20-01-2013 08:56)tomazzi napisał(a): ja nie robię za świętego mikołaja i u żadnego żydka w takich kwotach doładowań nie kupuję w jakich cenach na forum je oferują zarówno areo2Nie wciskaj mnie do jednego wora, ja żyduje ale ty jeszcze lepiej, nawet mojego nicku poprawnie napisać nie umiesz. Autor tematu niech sobie robi co chce, jego temat, jego usługa jaką oferuję. Jak są chętni na taką usługę, to ja nie widzę już żadnego problemu, by prowadzić dalszą dyskusje. RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Szakallt - 20-01-2013 12:04 widzę temat ładnie się rozwinął podczas mojej nieobecności. Tak dla waszej informacji doładowanie to alternatywa. Równie dobrze mogę w zamian za przelew pp wykonać przelew bankowy na tych samych warunkach RE: Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - Sotev - 20-01-2013 15:34 Szybko i sprawnie, polecam ! Doładuję Ci telefon z banku online za przekaz paypal - surfer0700 - 26-06-2013 18:09 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |