Już po kwietniowym restocku - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Już po kwietniowym restocku (/Temat-Juz-po-kwietniowym-restocku-6341) |
RE: Już po kwietniowym restocku - Burned - 30-04-2010 21:49 Ja sram na te restocki w sklepie coś zamówie, pójdzie do rodziny z USA i oni mi wyślą i wyjebka na lockerz, wystarczy że nie mogę od wczoraj na lockerz.com wejśc i oczywiscie restock mnie ominął bo jak wejśc na stronę. RE: Już po kwietniowym restocku - Mathis K - 30-04-2010 21:50 ja juz tym lama z lockerz napisalem liscik w stylu "are u kiding me?" RE: Już po kwietniowym restocku - Dr.House - 30-04-2010 21:56 ja tez chyba wysle list do nich bo chcialem tam jakies sluchawki do obrazek z kodem nie chcial mi sie wyswietlic probowalem kilka razy i nie RE: Już po kwietniowym restocku - bos_blazej - 30-04-2010 23:08 Lipa jest taka ze wszystkich restokow!!! RE: Już po kwietniowym restocku - Tomek - 30-04-2010 23:21 (30-04-2010 20:11)RaZoR_xD napisał(a): Dokładnie dzisiejszy restock był gorszy niż ten wczorajszy ( te niby błędy ) ale lockerz powiedziało że wysle nam te nagrody jak odjeło ptz.. splesnieja zanim dojda... RE: Już po kwietniowym restocku - Szyna - 30-04-2010 23:27 Ja czekam na sklep, bo nie jestem w stanie siedzieć przy kompie całymi dniami i wyczekiwać na ten restock... RE: Już po kwietniowym restocku - litwus - 01-05-2010 03:12 a ja olałem restock i bylem u dziewczyny. zreszta zawsze jak jest restock to jestem u niej ;D bo niezwarto sobie odmówić spotkania bo i tak wiadomo ze nic się nie wygra RE: Już po kwietniowym restocku - kamilklw - 01-05-2010 06:24 ja też miałem olać restock ale jednak byłem jeszcze w domu jak się zaczął, wbiłem na ptzplace potem po bon wszystko sprawnie wypełniłem zdziwił mnie brak capchy no ale zatwierdziłem i co się stało? a no zesrało wypełniłem 2 raz i też capchy nie było, jeden wielki cyrki brak słów. Już spring fling wyglądał lepiej. Jak majowy Restock będzie taki jak ten to chyba się na sklep przerzucę. RE: Już po kwietniowym restocku - rumi - 01-05-2010 11:25 -brak captchy -chciałem gschocka wchodze a tu ani jednego nie ma(no jeden g-lide był) -klikam w koszulke znowu brak captchy -w pewnym momencie to wyświetlało mi nawet tapety jako fresh out.... mało nagród czy duzo botów czy dużo błędów? jedynie na ts'ie było ciekawie RE: Już po kwietniowym restocku - machen2601 - 01-05-2010 13:49 (01-05-2010 11:25)rumi napisał(a): mało nagród czy duzo botów czy dużo błędów? Mało nagród I dużo błędów. Totalna porażka. |