![]() |
Własna działalność-sklep internetowy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Własna działalność-sklep internetowy (/Temat-Wlasna-dzialalnosc-sklep-internetowy-62680) |
RE: Własna działalność-sklep internetowy - Szaman1644 - 01-01-2013 11:01 Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły? RE: Własna działalność-sklep internetowy - Szaman1644 - 01-01-2013 16:43 Nie macie już pomysłów? RE: Własna działalność-sklep internetowy - yazir - 01-01-2013 22:43 Możesz spróbować reselingu hostingu. Wynajmujesz mocnego dedyka, i udostępniasz na nim miejsce pod strony / blogi RE: Własna działalność-sklep internetowy - Rzeziu - 03-01-2013 20:47 Ja mam znakomity biznes Wynajmujesz lokal 3 pokoje Szukasz 3 panie 3 komputery + kamerki I reklamujesz pokazy erotyczne panie robią pokazy ty bierzesz % ![]() Jeżeli masz 13000 zł to spokojnie możesz więcej lokali wynająć i panienek Na to jest popyt i zawsze będzie RE: Własna działalność-sklep internetowy - Szaman1644 - 08-01-2013 17:59 Dobre, ale to raczej nie dla mnie. RE: Własna działalność-sklep internetowy - IaaX96 - 12-01-2013 09:26 jeśli interesuje Cie import z Chin to pisz do mnie ![]() RE: Własna działalność-sklep internetowy - Tadoro - 31-01-2013 15:40 a nie myślałeś o modelu dropshippingu? poczytaj o tym, wtedy nie musisz mieć swojego asortymentu... są oczywiście plusy i minusy, ale warto się zastanowić i ewentualnie poszukać kogoś, kto by Ci wysyłał do klientów. Twoja rola bardziej w promocji, czyli w dotarciu do klienta, co oczywiście nie jest łatwe. ale nie magazynujesz i często nawet nie wysyłasz.. RE: Własna działalność-sklep internetowy - Tadoro - 31-01-2013 15:41 będziesz sobie za to mogl kupic fajny sklep i trochę przeznaczyc na promocje.. RE: Własna działalność-sklep internetowy - Andro - 11-03-2013 15:33 (31-01-2013 15:40)Tadoro napisał(a): a nie myślałeś o modelu dropshippingu? poczytaj o tym, wtedy nie musisz mieć swojego asortymentu... są oczywiście plusy i minusy, ale warto się zastanowić i ewentualnie poszukać kogoś, kto by Ci wysyłał do klientów. Twoja rola bardziej w promocji, czyli w dotarciu do klienta, co oczywiście nie jest łatwe. ale nie magazynujesz i często nawet nie wysyłasz.. To samo chciałem doradzić, na początek jest to bardzo dobre rozwiązanie, bowiem nie wiesz jaki produkt będzie się dobrze sprzedawał, inwestując w towar, możesz nie sprzedać wszystkiego i będzie Ci on zalegał, a pieniądze pójdą w błoto, dzięki dropshippingowi można zamiast na towar przeznaczyć kasę na to co najważniejsze, czyli reklamę, coraz więcej hurtowni wdraża ten model współpracy ;-) RE: Własna działalność-sklep internetowy - karatorq - 13-03-2013 09:05 a znacie jakąś dobrą hurtownię z tym modelem sprzedaży? |