Łatwiej się chyba nie da - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Łatwiej się chyba nie da (/Temat-Latwiej-sie-chyba-nie-da-62515) |
RE: Łatwiej się chyba nie da - Dominik J - 26-12-2012 23:31 Pieniądze są potrzebne do tego by być w stu procentach niezależnym. Bez pieniędzy daleko nie zajdziesz. Pieniądze nie mają wartości, ale bez pieniędzy człowiek traci wartość. Tak jak pisałem wcześniej to jest tylko dla mnie rodzaj kolejnego doświadczenia, zrozumiecie to za parę lat. Chyba nikt nie pomyślał o tym, że sprzedam tu choć jeden kurs z linku polecającego. Przecież na tym forum, każdy kto zakupi ten kurs zrobi to z czystego linku specjalnie tylko po to żeby drugi nic nie zarobił. Niestety tak już jest i nie wiem skąd to się wzięło, ale większość z was ma w sobie nienawiść i zamiast życzyć drugiemu żeby zarobił więcej, to czuć to zdanie. Żebyś miał mniej, dałbym sobie odrąbać rękę. Pozdrawiam Do zobaczenia może jeszcze przed sylwestrem, będzie kolejny kontrowersyjny temat. Zarabianie 1000$ i więcej RE: Łatwiej się chyba nie da - Coristo - 26-12-2012 23:32 Już tu był taki jeden z poradnikiem do kasyna czy coś takiego już nawet nie pamiętam i obiecywał coś ok 90% szans na wygraną, nawet dał poradnik do recenzji a co się okazało ... no właśnie moje 20 zł Nie myśl, że ktoś się skusi i rzuci kasę w ciemno, skoro możesz tak dużo zarobić to nie wiem co tu jeszcze robisz. Dobre serduszko Ci mówi, że trzeba pomagać innym ? To pomagaj potrzebującym a nie tu jakieś filozofie wyciągasz. Nie radze tego brać w ciemno, sory że tak Cię oceniam ale jakoś brak mi wiary w te Twoje miliony na internetowych kasynach. RE: Łatwiej się chyba nie da - Madroxx - 26-12-2012 23:35 (26-12-2012 23:31)Dominik J napisał(a): Chyba nikt nie pomyślał o tym, że sprzedam tu choć jeden kurs z linku polecającego. Nie. Chodzi o to, że takie poradniki to FIKCJA. RE: Łatwiej się chyba nie da - Ramako - 27-12-2012 05:49 Scam i tyle, kolejna próba zarobku na naiwnych ludziach, pełno w internecie takiego shitu jak poradniki jak zarobić w kasynie tysiące płacąc tylko 100 zł.Są też blogi z pseudo znawcami marketingu którzy to zarabiają niby tysiące a także zachęcają do projektów gdzie trzeba wpłacić 500 zł ,żeby móc zarobić ... RE: Łatwiej się chyba nie da - Killer - 27-12-2012 08:41 Nikt poradnika nie kupi bo to zwykłe szukanie frajera, jak na kurs "jak wygrać w lotto", po twoich postach i zachwalaniu tego jakże "wspaniałego" produktu można wszystko wywnioskować. I tak podsumowując 90% kursów na interkursy.pl to zwykłe gówna - nie ma się co oszukiwać. Mam wiele produktów z tej strony i ani jeden w mojej ocenie nie był wart złotówki. Łatwiej się chyba nie da - Killer - 27-12-2012 08:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |