Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na Własnej stronie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie na Własnej stronie (/Temat-Zarabianie-na-Wlasnej-stronie-62442)

Strony: 1 2 3 4

RE: Zarabianie na Własnej stronie - _Brutus - 30-12-2012 15:37

A tak swoją droga, to ten "skrypt" pewnie działa tak, że ustawiasz sobie link do jakiegoś ptp i wyświetla niewidoczny iframe. Strzelam oczywiście. Wytłumaczył ci choć trochę jak to działa?

RE: Zarabianie na Własnej stronie - surfer0700 - 30-12-2012 15:40

Wordpress jest CMS'em . . . . . . Tak samo jak Joomla, Mambo i inne.
Co do skryptu - ustawiasz tam ile chcesz wyświetleń itd.?

RE: Zarabianie na Własnej stronie - Matheo249 - 30-12-2012 15:44

Ten skrypt jest łatwy w obsłudze. Wpisujesz swój adres strony, potem ile w ciągu godziny ma być wejść i maksymalna ilość wejść. Dalej generuj i idzie. Masz 1 wyświetlenie...
To jest ostatni raz jak zakupuje jakiś poradnik na allegro... Dobrze, że trafiłem na to forum, bo jak ktoś szuka zarobku to niech się nie da nabierać.

RE: Zarabianie na Własnej stronie - _Brutus - 30-12-2012 15:45

A nie trzeba mieć czasem jakiejś listy proxy? Skrypt instalujesz na swoim serwerze, czy jest hostowany przez sprzedawcę?

RE: Zarabianie na Własnej stronie - surfer0700 - 30-12-2012 15:49

hahahahaha Big Grin
To już wiem co to jest xD
Mam to gdzieś na kompie.
jest to darmowy skrypt, więc przepłaciłeś Tongue
Instaluje się to na swoim serwerze i znajduje się tam lista proxy, którą należy aktualizować, tak?
Jak klikasz, że chcesz generować ruch, to wyskakuje takie okienko w którym niby nabijają się te wejścia, tak?

RE: Zarabianie na Własnej stronie - Matheo249 - 30-12-2012 15:58

(30-12-2012 15:49)surfer0700 napisał(a):  hahahahaha Big Grin
To już wiem co to jest xD
Mam to gdzieś na kompie.
jest to darmowy skrypt, więc przepłaciłeś Tongue
Instaluje się to na swoim serwerze i znajduje się tam lista proxy, którą należy aktualizować, tak?
Jak klikasz, że chcesz generować ruch, to wyskakuje takie okienko w którym niby nabijają się te wejścia, tak?

Tak to chyba to Xpokerface

RE: Zarabianie na Własnej stronie - surfer0700 - 30-12-2012 16:29

Jerk

Jak znajdę chwilkę to poszukam go na PC i tutaj wrzucę, dla porównania Naszych zarobków Big Grin

RE: Zarabianie na Własnej stronie - _Brutus - 30-12-2012 16:30

Takich skryptów są serki w internecie, bo to kilka linijek kodu w php.

RE: Zarabianie na Własnej stronie - Matheo249 - 30-12-2012 16:31

To czekam Jerk2 Ciekawe czy tak samo wygląda ten generator ruchu Twój Big Grin

RE: Zarabianie na Własnej stronie - surfer0700 - 30-12-2012 16:33

(30-12-2012 16:30)_Brutus napisał(a):  Takich skryptów są serki w internecie, bo to kilka linijek kodu w php.

Dokładnie. Jest tam kilka plików, jeden konkretny, reszta tylko przekierowuje dalej Big Grin