nowe prawko - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: nowe prawko (/Temat-nowe-prawko-62439) |
RE: nowe prawko - Ramako - 27-12-2012 18:12 Zmian wielkich raczej nie będzie, a co do mojego prawka to zrobię je jak się dorobię na uploadzie xD RE: nowe prawko - paskur - 27-12-2012 18:38 Apropo testów teoretycznych które teraz są to jest śmiech na sali i dobrze jeśli się to zmieni. Ja nigdy się tego nie uczyłem a wiekoszość pytań zrobił bym dobrze, no chyba żyje się już 18 lat to trzeba być naprawdę przychlastem żeby nie wiedzieć co większość znaków oznacza, albo co w jakiej sytuacji można.. RE: nowe prawko - Daminn - 29-12-2012 01:15 Ze łzami w oczach i współczuciem osobom które będą zdawać na nowych zasadach jestem za zmianą. Teraz zdać prawko to naprawdę prosta sprawa. Pytania łatwo wykuć (sam nauczyłem się w kilka dni przed egzaminem robiąc testy online), a same pytania są również proste. Praktyka to plac czyli łuk i górka, no proszę was o szczerość, ale to ma być coś trudnego? Jazda po mieście to już coś bardziej nieoczekiwanego. A po tym wszystkim i tak uczycie się jeździć na nowo swoim autem, bo OSK uczy jak zdać egzamin. Fajnie by było jakby był chociaż dzień lub dwa na torze z trasą do poślizgów itp. aby poczuć jak zachowuje się auto w nagłych sytuacjach. Najbardziej jestem za schematem takim jak jest w stanach. Uczysz się sam, egzamin masz na swoim samochodzie. Pieniądze masz w kieszeni, bo już wspomniałem po co jest osk. RE: nowe prawko - kamilk268 - 12-01-2013 22:05 nowe testy będą łatwiejsze bo szansa trafienie prawidloeej odpowiedzi będzie wynosić 1:2 a nie 1:8 jak dotychczas.. RE: nowe prawko - Natlia200 - 13-01-2013 07:51 osobiście mam mieszane odczucia... wraz ze zmianami zwiększy się cena kursu na prawo jazdy masakra RE: nowe prawko - matiss947 - 28-01-2013 22:09 Według mnie powinno być jeszcze trudniej...to co się dzieje nieraz na drogach woła o pomstę do nieba. Niektóre osoby nigdy nie powinny otrzymać prawa jazdy, znacznie zwiększyłoby to według mnie bezpieczeństwo oraz wyeliminowało tych pseudo rajdowców, którzy zdali za 5 razem i ścigają się na światłach, czy też próbują driftować na parkingach. Tyle ode mnie. RE: nowe prawko - Gosia9988 - 20-02-2013 14:04 Nie są trudne, osoby które znają przepisy (nie mylić z wykuciem się na pamięć) dadzą sobie rade bez problemu. Ja zdawałam teorię starą - udało się za pierwszym razem. Po oblaniu praktyki trochę mi się zeszło i będę musiała przystąpić do nowej teorii. Z tego co sobie ćwiczyłam wydają mi sie łatwiejsze. Średnio 9/10 rozwiązuje bezbłędnie RE: nowe prawko - Arkadiusz95 - 20-02-2013 19:22 Ja nie wiem czy zdamxdd Zapisuje sie na prawko w maju, a czy zdam sie zobaczy xdd wyslane z szajsunga RE: nowe prawko - Madroxx - 20-02-2013 19:28 Dobrze, że już to mam za sobą Jak się zna przepisy to się zda. Przesadzili tylko z tymi podwyżkami do 200zł. RE: nowe prawko - nastyhero - 16-03-2013 16:46 Najlepsze jest to ze moj kolega zdal praktyczny na pare dni przed zmianami - i musial doplacac, by dostac prawo... |