Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Upgrade Forum do 1.6.9 - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Upgrade Forum do 1.6.9 (/Temat-Upgrade-Forum-do-1-6-9-62252)

Strony: 1 2 3 4

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - damianus627 - 03-01-2013 21:40

@tomazzi banan poprawia mysqla i dlatego

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - Admin - 03-01-2013 22:59

(03-01-2013 21:29)tomazzi napisał(a):  chciałem zgłosić problem

cały czas pojawia mi się koperta z takim napisem, a nie mam żadnej nowej wiadomości
Błędu już powinno nie być, optymalizowaliśmy dziś mysqla na nowym dedyku by więcej zapytań na sekunde obsłużył gdy jest większy ruch.
Jeśli pojawią się jeszcze jakieś problemy to proszę je zgłaszać.

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - tomazzi - 04-01-2013 16:40

nie działa okno szybkiej odpowiedzi w działach bux-y i inwestowanie
przy próbie wysłania tak odp czy postu pojawia się komunikat o błędzie

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - Admin - 04-01-2013 22:30

Ja korzystam z okna szybciej odpowiedzi cały czas, nie za bardzo rozumiem o czym piszesz, jeśli możesz to prześlij błędy na zrzucie ekranu.

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - Gremquen - 04-01-2013 22:32

A czemu ja cały czas widzę okienko "'.AJAXPMNOTICE.' tak jakbym miał PW (choć nie mam).
Coś chyba plugin nawalił..

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - miniek9090 - 04-01-2013 22:36

strasznie niechlujnie wyglada mobilna strona ... po minucie przeszedłem na tapatalk , bo nerwy mi puściły...długo ładuje , scina się , SB chodzi o wiele gorzej i wiele więcej minusów.. lepszy był stary skrypt i stabilniejszy...

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - tomazzi - 04-01-2013 22:36

też właśnie z okna korzystam i raz błąd sie pokazuje a raz nie - jak mi się pokaże to na screen pokaże
również mam ten błąd ponownie z wiadomością - wczoraj już ten fakt z resztą zgłaszałem Smile

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - Admin - 04-01-2013 22:38

(04-01-2013 22:36)miniek9090 napisał(a):  strasznie niechlujnie wyglada mobilna strona ... po minucie przeszedłem na tapatalk , bo nerwy mi puściły...długo ładuje , scina się , SB chodzi o wiele gorzej i wiele więcej minusów.. lepszy był stary skrypt i stabilniejszy...

tą kwestie niedawno poruszyłem w innym wątku Smile

(04-01-2013 22:32)Gremquen napisał(a):  A czemu ja cały czas widzę okienko "'.AJAXPMNOTICE.' tak jakbym miał PW (choć nie mam).
Coś chyba plugin nawalił..

prawdopodobnie plugin nie jest kompatybilny z najnowszą wersją 1.6.9 - w wekkend pokombinuje w plikach, jeśli się nie uda to ajaxa wyłączymy.

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - Karczu - 04-01-2013 22:40

(04-01-2013 22:36)miniek9090 napisał(a):  strasznie niechlujnie wyglada mobilna strona ... po minucie przeszedłem na tapatalk , bo nerwy mi puściły...długo ładuje , scina się , SB chodzi o wiele gorzej i wiele więcej minusów.. lepszy był stary skrypt i stabilniejszy...

Przecież na forum jest dalej ten sam skrypt facepalm z tym iż teraz jest nowsza wersja, która akurat jest stabilniejsza. A że są błędy po upgrade tak dużego i mocno zmodyfikowanego forum, to raczej wiadoma sprawa i nie wiem jak się można dziwić. Ale stabilniej jest na pewno, zwłaszcza na nowym dedyku. Kwestia dogrania tego, co działało na poprzedniej wersji skryptu, a na tej jeszcze nie.

RE: Upgrade Forum do 1.6.9 - Admin - 04-01-2013 22:43

(04-01-2013 22:40)Karczu napisał(a):  

Przecież na forum jest dalej ten sam skrypt facepalm z tym iż teraz jest nowsza wersja, która akurat jest stabilniejsza. A że są błędy po upgrade tak dużego i mocno zmodyfikowanego forum, to raczej wiadoma sprawa i nie wiem jak się można dziwić. Ale stabilniej jest na pewno, zwłaszcza na nowym dedyku. Kwestia dogrania tego, co działało na poprzedniej wersji skryptu, a na tej jeszcze nie.

Jemu Karczu chyba chodzilo o inny layout mobilnej Smile
Looknij tutaj: http://zarabiam.com/Temat-Wersja-Mobilna-Stara-VS-Nowa-62895