Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Wymiany Paypal, moneybookers, LR (/Temat-Wymiany-Paypal-moneybookers-LR-61752)

Strony: 1 2 3

RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - diabloo07 - 08-12-2012 21:12

Polecam, szybka i udana transakcja Smile

RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Fajka - 08-12-2012 22:34

Napiszę jeden raz i nie zamierzam się powtarzać: mam w głębokim poważaniu kto ile ma postów na forum. Jak również mam w głębokim poważaniu co o mnie myślicie. Dopóki jednak mnie ktoś nie oczernia. Nikt nigdy przez mnie nie zostanie oszukany, bo nie jestem złodziejem jak 95% ludzi w internecie. Jak nie chcecie wymieniać JA WAS DO NICZEGO NIE ZMUSZAM. Użytkownicy, którzy ze mną się wymienili są jakoś zadowoleni a kto nie jest niech się odezwie w tym temacie. Proszę o nie wypowiadanie się forumowych narzekaczy, bo Wasze posty o mojej osobie jako niewiarygodnej, bo mam mało postów, już mnie irytują.

A co 50% ostrzeżeń: 30% jest niesłusznie przez report wszechobecnego tomazziego, killer mi dał chyba nawet dobrze nie czytając tematu. Dałem reflinka oraz czystego linka. Pisanie do killera, że się pomylił jest jak grochem o ścianę.
20% za double posta, miałem kilka zakładek otwartych i zwyczajnie odpowiadałem na różne posty. Trudno, zdarza się.

RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Kubabest - 09-12-2012 10:32

(08-12-2012 22:34)Fajka napisał(a):  Napiszę jeden raz i nie zamierzam się powtarzać: mam w głębokim poważaniu kto ile ma postów na forum. Jak również mam w głębokim poważaniu co o mnie myślicie. Dopóki jednak mnie ktoś nie oczernia. Nikt nigdy przez mnie nie zostanie oszukany, bo nie jestem złodziejem jak 95% ludzi w internecie. Jak nie chcecie wymieniać JA WAS DO NICZEGO NIE ZMUSZAM. Użytkownicy, którzy ze mną się wymienili są jakoś zadowoleni a kto nie jest niech się odezwie w tym temacie. Proszę o nie wypowiadanie się forumowych narzekaczy, bo Wasze posty o mojej osobie jako niewiarygodnej, bo mam mało postów, już mnie irytują.

A co 50% ostrzeżeń: 30% jest niesłusznie przez report wszechobecnego tomazziego, killer mi dał chyba nawet dobrze nie czytając tematu. Dałem reflinka oraz czystego linka. Pisanie do killera, że się pomylił jest jak grochem o ścianę.
20% za double posta, miałem kilka zakładek otwartych i zwyczajnie odpowiadałem na różne posty. Trudno, zdarza się.

Tylko winny się tłumaczy.

RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - yazir - 09-12-2012 13:00

Kubabest, wspomiałeś o ostrzeżeniach to Fajka rozwiał Twoje wątpliwości, ale Ty dalej się czepiać musisz. Chcesz tomazziego przebić? :|

Ja dzisiaj bez problemów wymieniłem kolejną gotówkę i już około 500zł w sumie z Fajką wymieniłem

RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - F€RD€K - 09-12-2012 14:52

Co do pibierania danych osobowych, wydaje mi się że w tym przypadku to nie jest przestępstwo. Wymiana waluty to jest zwykła umowa. To tak jakbyś od kogoś kupił samochód. Podpisujesz umowę i co? Wyrzucasz ją do kosza? Nie, trzymasz ją bo masz jakiś dowód że to właśnie od tej osoby kupiłeś auto. Czy tu również musisz zgłaszać do giodo że przetrzymujesz dane osobowe kogoś od kogo kupiłeś auto? Nie rozśmieszaj bo nie waham się stwierdzić że 100% osób kupujących używane samochody powinno siedzieć teraz za kratami bo popełnili przestępstwo.

RE: Wymiany Paypal, moneybookers, LR - Czaplinek - 09-12-2012 15:25

Fajka usuń PW bo masz pełną skrzynkę Smile

Wymiany Paypal, moneybookers, LR - surfer0700 - 26-06-2013 20:32

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.