uwaga na użytkownika piotol - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: uwaga na użytkownika piotol (/Temat-uwaga-na-uzytkownika-piotol-61200) |
RE: uwaga na użytkownika piotol - grzesko1987 - 22-11-2012 12:35 ja wiem ze na pierwszy rzut oka jest podrobione,ja tez nie sadzilem przez chwile ze jest prawdziwe a na policje i do banku poszedlem dla potwierdzenia tego i zeby mial za swoje ze kpi z ludzi RE: uwaga na użytkownika piotol - yazir - 22-11-2012 12:37 mógł byś przytoczyć jak się "tłumaczył" z tego na mailu? Możesz sparafrazować jego słowa RE: uwaga na użytkownika piotol - tomazzi - 22-11-2012 12:39 u mnie w regionie parę lat temu dzieci chciały dorobić do kieszonkowego zainwestowały w dobry skaner i drukarkę - na zwykłym papierze białym drukowali 10 pln nadrukowali tego masę w obieg wpuścili około 40 tyś banknotów i jak wpadli - chcieli u babci emerytki kupić zapałki - a babcia bliżej się przyglądnęła banknotowi i zawiadomiła policję, co najlepsze to jeszcze ich sąsiadką była rodzice dostali kary w zawieszeniu a ich sąd umieścił w ośrodkach wychowawczych z państwem się nie zaczyna zarówno fałszowanie pieniędzy i wprowadzanie ich w obieg jak i fałszowanie dowodów przelewów to ciężkie przestępstwo RE: uwaga na użytkownika piotol - xJAmaTOx - 22-11-2012 12:39 Jesteśmy ciekawi Co tam nawymyślał ? RE: uwaga na użytkownika piotol - kleomenes - 22-11-2012 12:40 Niezła akcja, w taki sposób "robić" ludzi, obciążać samego siebie poprzez przesłanie dowodu, poza tym na pierwszy rzut oka widać, że coś jest nie tak z tym potwierdzeniem i jeszcze z powodu takiej kasy ryzykować. Gościa nie znam ale musi mieć ciepło teraz RE: uwaga na użytkownika piotol - grzesko1987 - 22-11-2012 12:46 kurde no co Ci moze tam nie pasowac ? dalem pobierz potwierdzenie w formacie pdf sciagnalem i od razu Ci wyslalem.. wiec nie wiem o co kaman.. kurde bo zaczynam sie denerwowac.. na forum jestes i za chwile Cie nie ma.. wyslesz mi te pieniadze ? chcial w pewnym momencie anulowac przelew ( ) i no napisalem Ci na zarabiam.com ze nie moglem anulowac bo nie ma takiej opcji, tak mi powiedzieli.. :/ i dlatego taki spekany jestem.. powiedzieli, że jak przelew wysłany dziś z datą realizacji dzisiejszą to nie można go już anulować.. dlatego liczę, że wyslesz mi te pieniadze bo mi sa potrzebne.. bylismy umowieni ze on pierwszy wysyla i jak ja dostane potwierdzenie to podesle kase mu na mb tak dla przedstawienia sytuacji,bylo tego jeszcze troche ale az nie mam sil to dawac bo to zalosne RE: uwaga na użytkownika piotol - yazir - 22-11-2012 12:48 dobra zniszczyłeś mnie tym Jeszcze adresik ip po np mailu dorwać i dzieciak ma przypał lekki RE: uwaga na użytkownika piotol - tomazzi - 22-11-2012 12:51 anulować nie wysłany przelew kabaret, za dużo dziecko skeczów się w tv naoglądało on myślał widzę, że ktoś jest tak głupi jak on mądry - ciebie w h... robił, że wysłał a nadaje, że ty mu nie wysłałeś RE: uwaga na użytkownika piotol - x-pango - 22-11-2012 16:29 heh to nawet krzywo wpisane jest i w rubrykach się nie mieści ;p Dla takiego malarza to raczej nie powierzyłbym namalowania portretu ;p To już łatwiej było pobrać potwierdzenie w formacie HTML i zmienić kod źródłowy ale widać dziecko dopiero "nauczyło się" painta obsługiwać i to niezbyt dobrze ;p RE: uwaga na użytkownika piotol - Mol - 15-12-2012 11:14 noo własnie mnie oszukał w ten sam sposób, jak bede na kompie to rówież podeśle sfałszowane potwierdzenia przelewu. aż wstyd mówić że dałem się nabrać;/ kurde to jest moja 3 wymiana na tym forum w ciagu kilku ostatnich dni i we wszyztkich zostalem oszukany;/ jesli ktorys ze zlodziejaszkow mysli ze odpuszcze to sie myli. |