Czy da się bez kapitału początkowego? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy da się bez kapitału początkowego? (/Temat-Czy-da-sie-bez-kapitalu-poczatkowego-60934) |
RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - Devil877 - 28-12-2012 13:51 oczywiście że się da może nie będą to ogromne sumy i trzeba poświęcić dużo czasu a przedewszystkim mieć CHĘCI bo bez tego nic nie ma RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - chomikzdz - 28-12-2012 20:39 ja zaczynałem bez kapitału i mam niezłe zarobki miesięczne tylko trzeba chęci dokładnie tak jak pisze to ziomeczek wyżej no i wiadomo czas to pieniądz pozdrawiam RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - cocokx - 01-01-2013 20:04 Ja miałem zaczynać bez kapitału, ale mój dziadek powiedział mi, że ma na koncie na telefonie (na kartę) ponad 500 zł i nie ma co z nimi zrobić to... no... wiecie. Jakoś tak wyszło . RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - pixel21 - 05-01-2013 10:47 haha . dobry dziadek RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - zbigniewmalec - 12-02-2013 16:48 Polecam programy partnerskie - nie trzeba inwestować, trochę pracy jednak trzeba włożyć (bez tego nie da rady) ale efekty są niemal natychmiast. Sam biorę udział w systemie opartym na programach partnerskich - piękna sprawa - najlepiej płacą firmy zza oceanu... Polecam (wejście przez link w mojej sygnaturze). RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - lolekxp - 14-02-2013 11:38 pierwsze 3 tys zl internetu zarobilem nie inwestujac grosza wg. mnie nisza rynkowa i umiejetnosci tworzenia stron/pisania programow to mozna w ogole nigdy nic nie iwnestowac i powielac pieniadze ktore sie zarobilo od zera do bohatera RE: Czy da się bez kapitału początkowego? - PawkusPL - 15-02-2013 08:20 Jeśli chcesz dziennie zarabiać około 5zł to napisz do mnie na PW.. wytłumacze Ci wszystko krok po kroku ; ) |