Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Buxy oraz Surfbary (/Forum-Buxy-oraz-Surfbary-84)
+---- Dział: Buxy (/Forum-Buxy-313)
+---- Wątek: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) (/Temat-Jillsclickcorner-Bot-klikajacy-za-Ciebie-60717)

Strony: 1 2 3

RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - maciejrosa - 05-01-2013 12:37

(05-01-2013 09:55)prymul1 napisał(a):  Widzę, że wiele osób zniechęca się do tego buxa, ponieważ jest dużo tzw. drobnicy na którą trzeba poświęcić więcej czasu. Jednak ja zamieszczam tutaj całkowicie legalnego bota, który całą pracę wykona za was.

Link do bota:
http://egofiles.com/hyhD8ChbUgLZCC2J/JillsClickCorner.exe

Jest bardzo prosty w obsłudze. Otwieracie, logujecie się przez program, w settings ustawiacie na 30s. To wszystko. Minimalizujecie i nie interesuje was ten program, robicie co chcecie.

Ja sam używam tego bota. Jest on w 100% legalny. Gdyby nie on to nawet nie zaprzątałbym sobie tym buxem głowy.

Co więcej po uzbieraniu pewnej kwoty kredytów zachęcam do grania w grę Spin the Wheel. Może nie za często, ale mi na przykład już dwukrotnie udało się wygrać po 0,10$.

POTWIERDZAM ZE PROGRAM DZIAŁA!

RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - prymul1 - 05-01-2013 12:52

maciejrosa jak możesz to edytuj swój pierwszy post i wrzuć tam link do tego programu. Dodaj także opis odnośnie tej gry. I zmień w opisie, że wypłata na lr i OkPay od 0,10$.

RE: Jillsclickcorner-Niesamowita ilosc klikow sprawdz! - maciejrosa - 05-01-2013 13:12

Okeey
Smile

RE: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - pixel21 - 06-01-2013 09:41

Mi jakis blad wyskakuje na tej stronie i wgl .

RE: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - Nicktim - 06-01-2013 12:38

Kokosów na tym się nie zarobi

RE: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - maciejrosa - 07-01-2013 20:28

ale to napewno jeden z lepszych buxow

RE: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - pokezaju - 19-01-2013 23:10

stawki nie wielkie, ale daje rade ;D

RE: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - Pablo1979 - 26-01-2013 21:40

Co to jest ten jackpot zamówiłem jakieś bilety za game tokens gdzie się w to gra??

RE: Jillsclickcorner-Bot klikajacy za Ciebie:) - marcinkowski19 - 26-01-2013 22:26

mi wyskakuje błąd jak chcę uruchomić tego bota