Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pewna inwestycja - 5000 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Inwestowanie - Dyskusje (/Forum-Inwestowanie-Dyskusje-315)
+--- Wątek: Pewna inwestycja - 5000 zł (/Temat-Pewna-inwestycja-5000-zl-60231)

Strony: 1 2 3

RE: Pewna inwestycja - 5000 zł - kamikadze22 - 26-10-2012 16:55

Verb22
Pojechałeś ostro po bandzie z tym postem xD

RE: Pewna inwestycja - 5000 zł - malpa2 - 26-10-2012 18:17

Po 1 zapoznaj się z definicją słowa inwestycja, bo nie ma czegoś takiego jak sucha woda ani "pewna inwestycja". Chyba że w złoto zainwestujesz i za kilka, kilkanaście lat sprzedasz je z zyskiem, choć i tu 100% pewności nie ma.

RE: Pewna inwestycja - 5000 zł - Ermin - 27-10-2012 20:10

(25-10-2012 13:59)Por2010 napisał(a):  Siemka,
mam 5000zł które chciałbym jakoś zainwestować,
najlepiej żeby był to pewny zysk, 0% ryzyka
co polecacie?
Do tego opisu pasuje tylko lokata. Jeśli natomiast chcesz w ogóle inwestować to jak napisał ktoś wyżej musisz brać pod uwagę ryzyko. Nie trzeba się go bać tylko umiejętnie nim zarządzać. Dlatego przy takiej kwocie proponuję przede wszystkim dywersyfikację, czyli podzielenie kapitału na kilka projektów/programów, które dobrze rokują na przyszłość.
W zależności jeszcze w co chcesz inwestować, czy w programy inwestycyjne w internecie, czy raczej coś w realu? Bo jeśli real to poczekałbym, aż złotko jeszcze trochę spadnie, bo zawsze spada na koniec roku, czyli zakupił je w styczniu lub lutym. Choć ja osobiście wolę nieco bardziej biznes internetowy, od siebie na obecną chwilę mogę polecić przykładowo za 2000zł wejście w BannersBroker, bo według mnie jest to jeden z najbardziej stabilnych biznesów w tym momencie. Ale opcja, którą wybierzesz zależy tylko od Ciebie. Grunt to zapoznać się z danym tematem wcześniej byś wiedział w co wchodzisz.

PS. Verb22 z tym pewnym zyskiem i małym ryzykiem w Hyipach bym nie szalał. Poza tym są hyipy i są hyipy Smile

RE: Pewna inwestycja - 5000 zł - Kamilson91 - 31-10-2012 10:11

Baners Brokers Jak coś pisz na pw

RE: Pewna inwestycja - 5000 zł - PlastPL - 31-10-2012 10:43

(31-10-2012 10:11)Kamilson91 napisał(a):  Baners Brokers Jak coś pisz na pw

Osiągnąłeś prawdziwe mistrzowstwo w technikach skutecznego zdobywania poleconych.