Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! (/Temat-Inscrit-eu-nowy-PTP-od-tatiinstal-60127) |
RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - poczmail - 06-11-2012 17:05 Kilka dni promowania i wypłata za październik 3,43$ Dowodu nie wstawiam, ale kasa na PP dotarła w 1 dzień...i od razu info na stronie i 1. miejsce w klasyfikacji. I znów trochę promowania i kolejne 6k pkt...a reszta stawki daleko w tyle... Jak ktoś chce wiedzieć, gdzie promować, żeby także sporo pkt zbił, a co za tym idzie dolarów, niech rejestruje się z tego linku: http://inscrit.eu/inscription.php?r=poczmail Zwłaszcza, że z tego serwisu zalicza 100% wejść. Potem pw do mnie z nickiem, dostajecie info i zarabiacie. RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - tomazzi - 07-11-2012 13:52 w cale aż tak rewelacyjnego naliczania jak "piejesz" to tutaj nie ma z wejść idzie trochę lepiej jak w fire-ptp ale rewelacji w tym serwisie to również nie ma RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - poczmail - 07-11-2012 17:34 "pianie" to zostaw dla siebie...trzeba wiedzieć, gdzie promować i tyle... Ja nie narzekam, niewiele czasu spędzam przy kompie a pkt lecą jak z automatu. co widać zresztą. RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - tomazzi - 07-11-2012 17:39 link lata w kilkunastu miejscach i naliczanie troszkę lepsze jak w fire ale wielkiej różnicy nie ma także staty też mówią za siebie chyba, że zdradzisz gdzie to sprawdzimy i się okaże czy to faktycznie dobre miejsce bo na tą chwilę żadnych rewelacji, jak wcześniej mówiłem najlepiej nalicza w ptp24 a też w tych miejscach lata sobie ich link i u nich nalicza bez żadnego problemu w przeciwieństwie do tych 2 serwisów RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - poczmail - 07-11-2012 18:10 Twoje staty w kilkunastu miejscach przyniosły Ci nawet nie 1k pkt... Moje z jednego miejsca to ponad 6k i to bez bonusa początkowego 1000pkt. Więc staty mówią same za siebie. RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - tomazzi - 10-11-2012 14:43 mam pytanie - czy oprócz pp dostępny jest tutaj lr jako procesor do wypłat ? RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - poczmail - 10-11-2012 15:33 Nie, samo PP obecnie. RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - tomazzi - 10-11-2012 15:44 (10-11-2012 15:33)poczmail napisał(a): Nie, samo PP obecnie. nie wiesz czy nie ma admin czasem w planach wprowadzenie lr do wypłat ? bo szczerze mówiąc przydałoby się RE: Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - poczmail - 10-11-2012 15:49 Nie wiem, ale raczej admin nie korzysta z tego systemu płatności. Inscrit. eu - nowy PTP od tatiinstal! - Hybrid1990 - 14-03-2018 17:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |