Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji (/Temat-Whaff-jak-zdobyc-wiecej-ofert-aplikacji-60099)

Strony: 1 2 3

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Archiebald - 19-05-2013 09:55

Też macie pomysły ze sprzedawaniem poradników , to jest chyba forum o zarabianiu i powinniśmy się tu wymieniać swoimi sposobami na kasę a jak chcesz coś sprzedać to do działu :Sprzedam, Kupię, Zamienię - jest takowy na forum.

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - ari901 - 19-05-2013 13:24

Chłopie, temat z przed pół rokuUndecided

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Archiebald - 20-05-2013 09:50

nie zauważyłem nawet Tongue , no co odświeżyć go można trochę bo Whaff chyba nadal działa .

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Takeshi - 20-05-2013 10:54

WHAFF niby jeszcze działa, ale z BlueStacks'em już nie, a szkoda syfu robić na telefonie.

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Archiebald - 20-05-2013 11:19

No tak nie ma co zaśmiecać fona , po południu będę jakiegoś trupka z androidem to sprawdzę czy to jest jeszcze warte uwagi .

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Szaman1644 - 20-05-2013 11:19

Kasujesz od razu aplikacje i syfu nie masz.

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - HuskD - 24-05-2013 19:42

Cholera mam Jelly Bean (4.1.2) na telefonie i zadne VPN mi nie działa... Próbowałem hidemana openvpn i wieelu innych. VPN one click chwile działało potem już nie. Telefon zrootowany. Ktoś miał podobny problem? Ciężko cokolwiek zarobić bez vpn :F

RE: Whaff jak zdobyć więcej ofert aplikacji - Gabuleczka16 - 01-11-2013 15:32

Może spróbuj tak:
Wejdź w ustawienia -> VPN (u mnie to jest jak kliknę "więcej ustawień") -> Dodaj sieć VPN
I tam dodajesz sieć VPN, poszukaj w inetrnecie, jest pełno darmowych VPN'ów (np. ufreevpn.com)
U mnie działa Wink