Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI (/Temat-Global-Traffic-Global-traffic-biz-150-WSTRZYMAC-SIE-Z-INWESTYCJAMI-59833) |
RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% HIT! PŁACI! - PlastPL - 02-11-2012 10:14 Został dodany bardzo ładnie wykonany "splash page" ułatwiający promocję programu. Link: https://www.global-traffic.biz/SplashPages/Splash1.php?id=97148 Podgląd: RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% HIT! PŁACI! - fishburger - 02-11-2012 14:15 Ja dorzuciłem do programu kolejne dolarki, które wreszcie dotarły z PC/JBP. Na dzień dzisiajszy program działa wręcz perfekcyjnie, naliczenia i wypłaty są zawsze na czas, wszystko jest transparentne i bardzo profesjonalnie prowadzone. Gdyby inne programy brały wzór z Global-Traffic to życie inwestora byłoby łatwe, przyjemne i bezstresowe RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% HIT! PŁACI! - PlastPL - 05-11-2012 14:16 Program cały czas wzorowo nalicza. Niedługo zlecę kolejna testową wypłatę i zamieszczę dowód w temacie. Dzisiaj dokupiłem kolejny pakiet i mój aktulany status konta to 2:1. Mamy coraz więcej członków w programie, ale nadal nie została przekroczona liczba 2000. Teraz jest ostani gwizdek, aby wpłacić pieniądze i załapać się na promocję - 2% od wszystkich pakietów zakupionych przed 15.11. RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% HIT! PŁACI! - Ermin - 05-11-2012 14:26 Program cały czas płaci, zlecam wypłaty co 2-3dni i dochodzi bez problemów maksymalnie w kilka godzin. W tym momencie jest około 500 użytkowników, więc do 2k nam jeszcze trochę brakuje. Jednak z tego co słyszałem wkrótce być może ruszy większa reklama co zwiększy napływ uczestników programu. Nie musi być nas dużo, ważne by systematycznie ich dochodziło, a w tym momencie tak się właśnie dzieje Nagłe ,,bumy" nie służą programom RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% HIT! PŁACI! - PlastPL - 05-11-2012 22:32 Potwierdzam to co napisał Ermin. Admin własnie poinformował mnie, że w programie jest już prawie 700 osób. Jest to calkiem dobry wyniki biorąc pod uwagę, że program na razie był reklamowany "pocztą pantoflową". Wkrótce zostanie uruchomiana większa kampanie reklamowa, wiec możemy spodziewać się sporego przypływu nowych osób. RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% HIT! PŁACI! - PlastPL - 08-11-2012 21:41 Kolejna dobra wiadomość: jeśli wszystko dobrze pójdzie niedługo Payza dołączy do obsługiwanych procesorów płatniczych w GT. Admin osobiście poinformował mnie, że zrobi co w jego mocy aby wprowadzić ten e-wallet. [9:01:06 PM] shady.hossin: If that's what members want, we can do our best to make it available [9:01:23 PM] shady.hossin: We simply thought that EgoPay covers it (...) [9:08:24 PM] Shady Hoss: Well, we will do our best to have Payza on the website, thank you for bringing it up Plast RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% HIT! PŁACI! - PlastPL - 18-11-2012 10:21 Na stronie nie ma podanych prowizji od wypłat, ale admin poinformował, że wynoszą one: STP : 8% EgoPay: 8% LR : 4% A u mnie bardzo ładnie rośnie daily income RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI - PlastPL - 24-11-2012 22:12 Pojawiły się problemy z wypłatami proponuję się wstrzymać chwilowo z wpłatami do programu. Zacytuje użytkownika z innego forum: "Z tego co sprawdzilem. Shady (admin GT) mieszka w miescie Kawkab w Izrealu. To miasto znajduje sie ok 35km od okupowanej przez Izrael autonomii Palestynskiej (Zachodni Brzeg Jordanu) Co prawda walki trwaja w strefie Gazy czyli w miesjcu oddalonym od Kawkab o ok 250km, ale mobilizacja moze dotyczyc wszystkich terenow znajdujacych sie w poblizu autonomii Palestynksich wiec trudnosci z dostepem do internetu wydaja sie wiarygodne. Jestem ciekaw czy cale terytorium Izraela ma ograniczony dostep. Moze podczas takich operacji przechodzi sie na tryb wojskowej wymiany informacji. Co utrudnia np szpiegom komunikowanie sie ze swoja jednostka w tradycyjny sposob. Mam nadzieje, ze tak wlasnie jest bo druga opcja to preludium do scamu " RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI - koku123 - 28-11-2012 21:00 Niestety nie płaci. Czekam na wypłatę od 20 go. Na dodatek nie odpowiada na tickety ! RE: Global Traffic - Global-traffic.biz - 150% WSTRZYMAĆ SIĘ Z INWESTYCJAMI - Ermin - 30-11-2012 14:42 U mnie również wisi wypłata już ponad tydzień, także to już raczej Scam. |