Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13)
+--- Wątek: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. (/Temat-Dzial-dla-nowych-uzytkownikow-pierwsze-kroki-w-zarabianiu-59192)

Strony: 1 2 3

RE: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - yazir - 27-09-2012 22:56

Wg mnie nowy dział + informacja tak jak jest o kubkach nad sb i na górze strony, plus rzucający się w oczy kolorek

Edit:
I tak na szybko naszło mnie. Dużo jest pytań o mentorów w PPA, więc proponuję w tym nowym dziale podklejony temat "Mentorzy PPA" i w pierwszym poście wypisać tych którzy są dobrzy i dbają o swoich poleconych. Z podziałem na różne strony

RE: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - Admin - 28-09-2012 07:05

@up

Generalnie postaraj się odpowiedzieć na pytania z mojego poprzedniego postu, gdyż piszesz zupełnie nie na temat.

RE: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - nitram - 28-09-2012 11:00

Ja to widzę w postaci zupełnie odrębnego działu. Jak już cos tam będzie to oczywiście w miarę moich możliwości pomogę w rozwoju tego działu. Co do nazwy to może coś takiego ABC podstaw zarabiania, bądź coś prostego: dział dla początkujących zarabianie w sieci.