Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. (/Temat-Dzial-dla-nowych-uzytkownikow-pierwsze-kroki-w-zarabianiu-59192) |
RE: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - yazir - 27-09-2012 22:56 Wg mnie nowy dział + informacja tak jak jest o kubkach nad sb i na górze strony, plus rzucający się w oczy kolorek Edit: I tak na szybko naszło mnie. Dużo jest pytań o mentorów w PPA, więc proponuję w tym nowym dziale podklejony temat "Mentorzy PPA" i w pierwszym poście wypisać tych którzy są dobrzy i dbają o swoich poleconych. Z podziałem na różne strony RE: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - Admin - 28-09-2012 07:05 @up Generalnie postaraj się odpowiedzieć na pytania z mojego poprzedniego postu, gdyż piszesz zupełnie nie na temat. RE: Dział dla nowych użytkowników - pierwsze kroki w zarabianiu. - nitram - 28-09-2012 11:00 Ja to widzę w postaci zupełnie odrębnego działu. Jak już cos tam będzie to oczywiście w miarę moich możliwości pomogę w rozwoju tego działu. Co do nazwy to może coś takiego ABC podstaw zarabiania, bądź coś prostego: dział dla początkujących zarabianie w sieci. |