Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube (/Temat-Program-do-masowego-tworzenia-kont-gmail-youtube-59102) |
RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - gromel - 23-09-2012 10:21 http://chomikuj.pl/ChomikAltF4/*e2*96*ba+Telefony+i+Smartphony/*e2*96*ba+Android/*e2*96*ba+Emulator+Android+na+PC Macie za darmo , RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 10:30 (23-09-2012 10:21)gromel napisał(a): http://chomikuj.pl/ChomikAltF4/*e2*96*ba+Telefony+i+Smartphony/*e2*96*ba+Android/*e2*96*ba+Emulator+Android+na+PC dałeś tylko emulator androida lol RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - gromel - 23-09-2012 10:31 to trudno zrobić sobie w autoicie bota? chwila roboty RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Roxi5017 - 23-09-2012 10:31 (23-09-2012 10:19)tomazzi napisał(a):(23-09-2012 10:16)roxi5017 napisał(a): A to o to chodziło, że tomazzi chciał programik za darmo do recenzji dostać i później z niego korzystać Widzę, że jesteś na takim niskim poziomie, że nawet płci danego usera nie potrafisz określić RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - tomazzi - 23-09-2012 10:35 nie zawsze nick świadczy o płci - jak mam wątpliwości ( a nie zaglądałem w profil) to używam 2 opcji by nie popełnić gafy także takie teksty to sobie do koleżanek lub kolegów kieruj a ciężko bym w swoim wieku zaliczał się do tego grona - troszkę szacunku do starszych od siebie rodzice powinni nauczyć Masz jeszcze jakieś " mądrości" to zapraszam na pw RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 10:35 (23-09-2012 10:31)gromel napisał(a): to trudno zrobić sobie w autoicie bota? chwila roboty 1. musiałbyś mieć full program emulatora a nie tylko 7 dniowy 2. nie jest łatwo to połączyć, skoro nikt tego jeszcze nie zrobił wcześniej i nie sprzedawał, jeśli potrafisz to zrobić to co to za kłopot napisać Ci to w chwile i sprzedawać za marne grosze aby ode mnie nikt nie kupił lub udostępnić to za darmo ? RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Roxi5017 - 23-09-2012 10:37 (23-09-2012 10:35)tomazzi napisał(a): nie zawsze nick świadczy o płci - jak mam wątpliwości ( a nie zaglądałem w profil) to używam 2 opcji by nie popełnić gafy także takie teksty to sobie do koleżanek lub kolegów kieruj a ciężko bym w swoim wieku zaliczał się do tego grona - troszkę szacunku do starszych od siebie rodzice powinni nauczyć Jeśli jakiejś osoby nie lubię to nie widzę sensu jej szanowania Jesteś userem, nie znam Twojego wieku to po 2 (na czole nie masz go wypisanego) , więc będę zwracać się jak chcę RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - damianus627 - 23-09-2012 10:37 Wy gadacie że tylko do recenzji Coristo lub Sloniaskowi a nitram jeszcze jest jak by ktoś nie wiedział. Ty tomazzi przestań robić spam w każdym temacie na forum. RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Ty27mek - 23-09-2012 10:37 Ogarnijcie się To jest temat ze sprzedażą programu, a nie miejsce do dyskusji. Załatwcie to między sobą na pw, albo stwórzcie temat w off topie i tam na siebie najeżdżajcie. Co do recenzji - każda ma w sobie jakąś wartość, nie jest to powiedziane, że recenzja tutora, moderatora, vipa, czy też Administratora musi być lepsza od tej, którą napiszę zwykły, szary użytkownik - zależy to od wielu czynników, ale nie widzę sensu, aby je tutaj wymieniać. RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 10:44 Tomazzi pisz tutaj jeśli chcesz coś napisać o programie bądź masz jakieś pytania, robisz mi offtop na 3 strony, potem user musi czytać 3 strony spamu a myślał że dowie się coś o programie. Btw. oddałem Adminowi, nie mogłem się modów doprosić. |