Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube (/Temat-Program-do-masowego-tworzenia-kont-gmail-youtube-59102)

Strony: 1 2 3 4

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - gromel - 23-09-2012 10:21

http://chomikuj.pl/ChomikAltF4/*e2*96*ba+Telefony+i+Smartphony/*e2*96*ba+Android/*e2*96*ba+Emulator+Android+na+PC

Macie za darmo Wink,

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 10:30

(23-09-2012 10:21)gromel napisał(a):  http://chomikuj.pl/ChomikAltF4/*e2*96*ba+Telefony+i+Smartphony/*e2*96*ba+Android/*e2*96*ba+Emulator+Android+na+PC

Macie za darmo Wink,

dałeś tylko emulator androida Big Grin lol

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - gromel - 23-09-2012 10:31

to trudno zrobić sobie w autoicie bota? chwila roboty

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Roxi5017 - 23-09-2012 10:31

(23-09-2012 10:19)tomazzi napisał(a):  
(23-09-2012 10:16)roxi5017 napisał(a):  A to o to chodziło, że tomazzi chciał programik za darmo do recenzji dostać i później z niego korzystać Big Grin

bekabekabekabekabeka długo nad tym myślałeś/myślałaś ???
większej g .... dawno nie czytałem
ja nie recenzjowałem nigdy, nie recenzuję - od tego jest tutor, ja tutorem nie byłem i nie jestem także nie wiem czy się śmiać czy płakać z tych wypocin ....

jak byś miał/a problem z czytanie : nie wystawiam żadnej opini produktowi, stwierdzam tylko, że bez recenzji tutora kupca nie znajdzie, a na pewno już nie zachęci nikogo do zakupu "pseudo recenzja" jedno postowca nie znanego nikomu, napisana przed recenzją tutora

THE END

Widzę, że jesteś na takim niskim poziomie, że nawet płci danego usera nie potrafisz określić Wink

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - tomazzi - 23-09-2012 10:35

nie zawsze nick świadczy o płci - jak mam wątpliwości ( a nie zaglądałem w profil) to używam 2 opcji by nie popełnić gafy także takie teksty to sobie do koleżanek lub kolegów kieruj a ciężko bym w swoim wieku zaliczał się do tego grona - troszkę szacunku do starszych od siebie rodzice powinni nauczyć
Masz jeszcze jakieś " mądrości" to zapraszam na pw

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 10:35

(23-09-2012 10:31)gromel napisał(a):  to trudno zrobić sobie w autoicie bota? chwila roboty

1. musiałbyś mieć full program emulatora a nie tylko 7 dniowy
2. nie jest łatwo to połączyć, skoro nikt tego jeszcze nie zrobił wcześniej i nie sprzedawał, jeśli potrafisz to zrobić to co to za kłopot napisać Ci to w chwile i sprzedawać za marne grosze aby ode mnie nikt nie kupił lub udostępnić to za darmo ?

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Roxi5017 - 23-09-2012 10:37

(23-09-2012 10:35)tomazzi napisał(a):  nie zawsze nick świadczy o płci - jak mam wątpliwości ( a nie zaglądałem w profil) to używam 2 opcji by nie popełnić gafy także takie teksty to sobie do koleżanek lub kolegów kieruj a ciężko bym w swoim wieku zaliczał się do tego grona - troszkę szacunku do starszych od siebie rodzice powinni nauczyć
Masz jeszcze jakieś " mądrości" to zapraszam na pw

Jeśli jakiejś osoby nie lubię to nie widzę sensu jej szanowania Wink
Jesteś userem, nie znam Twojego wieku to po 2 (na czole nie masz go wypisanego) , więc będę zwracać się jak chcę Smile

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - damianus627 - 23-09-2012 10:37

Wy gadacie że tylko do recenzji Coristo lub Sloniaskowi a nitram jeszcze jest jak by ktoś nie wiedział.

Ty tomazzi przestań robić spam w każdym temacie na forum.

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - Ty27mek - 23-09-2012 10:37

Ogarnijcie się Smile

To jest temat ze sprzedażą programu, a nie miejsce do dyskusji. Załatwcie to między sobą na pw, albo stwórzcie temat w off topie i tam na siebie najeżdżajcie.

Co do recenzji - każda ma w sobie jakąś wartość, nie jest to powiedziane, że recenzja tutora, moderatora, vipa, czy też Administratora musi być lepsza od tej, którą napiszę zwykły, szary użytkownik - zależy to od wielu czynników, ale nie widzę sensu, aby je tutaj wymieniać.

RE: Program do masowego tworzenia kont gmail/youtube - szpilmen - 23-09-2012 10:44

Tomazzi pisz tutaj jeśli chcesz coś napisać o programie bądź masz jakieś pytania, robisz mi offtop na 3 strony, potem user musi czytać 3 strony spamu a myślał że dowie się coś o programie.

Btw. oddałem Adminowi, nie mogłem się modów doprosić.