Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To (/Temat-Oferuje-Prace-Przed-Pc-Sprawdz-To-58779) |
RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - yazir - 13-09-2012 21:41 Ale to są wpłaty z 2 dni a nie jednego... btw udało Ci się odpalić wh w CS? Albo chociaż te mody do M2 z którymi męczyłeś się ostatnio? A zresztą kto chce niech ryzykuje. Ale niech nikt nie będzie totalnym idiotą i nie sprzedaje konta. Prędzej czy później na waszym koncie będzie tak ładny przekręt że później będziecie się tłumaczyli przed prokuraturą. edit: @hariti wystarczy jeden przekręt z któregokolwiek Twojego konta, a nie bój się znajdą powiązanie między pozostałymi i znajdą właściciela konta RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - miniek9090 - 13-09-2012 21:42 (13-09-2012 21:36)w00t napisał(a):(13-09-2012 21:19)gosialdo napisał(a): już wielu takich było choćby na biznesforum. Dasz na początku kilka wypłat na zachętę by się ktoś wciągnął... Co oferujesz? Bardzo modne na Allegro podróbki AirMaxów? Podaj Nick z serwisu. daj jakieś "przyzwoite" dowody na to , a nie scan z konta bankowego , który mogłeś wziąźć z strony " wujka" Google .. ja znam jednego ci mi tzw " burdelu " narobił na koncie FB ...
Dlatego przestrzegam i nie radzę sprzedawać kont w serwisach RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - w00t - 13-09-2012 21:44 dane konta zmieniam na moje (jednak imie i nazwisko zostaje - trzeba prosic allegro o zmiane). powtarzam, wszystko dziala zgodnie z prawem. zawsze mozna sprobowac wystawic pare aukcji po czym sie wycofac. RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - miniek9090 - 13-09-2012 21:45 (13-09-2012 21:36)hariti napisał(a): Rozumiem oburzenie, bo sam jestem przeciwny naciąganiu ludzi. Ale co myślicie o sytuacji - sprzedać konto, wziąć pieniądze i olać sprawę? zakladałeś konto z komputera i Allegro ma twój adres IP! więc prędzej czy później Cb znajdą ;p RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - w00t - 13-09-2012 21:46 miniek9090 napisał(a):daj jakieś "przyzwoite" dowody na to , a nie scan z konta bankowego , który mogłeś wziąźć z strony " wujka" Google prosze cie, znajdz mi taki skan na necie, ew popros kolege wyzej, widze ze sie w rutkowskiego bawi RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - tomazzi - 13-09-2012 21:47 gosiadlo złap ironie ... na biznesmena można napisać przez ch a na pseudo jest przez samo h i tyle w tej kwestii co do autora tematu dobra rada zupełnie za darmo : idź poszukaj forum z dzieciakami na twoim poziomie infantylności, tam może prędzej znajdziesz debila co sprzeda ci konto na tym forum średnia wieku to powyżej 20-ścia lat i ciężko ci będzie znaleźć naiwnego idiotę RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - miniek9090 - 13-09-2012 21:47 (13-09-2012 21:44)w00t napisał(a): dane konta zmieniam na moje (jednak imie i nazwisko zostaje - trzeba prosic allegro o zmiane). powtarzam, wszystko dziala zgodnie z prawem. zawsze mozna sprobowac wystawic pare aukcji po czym sie wycofac. jak byś mial taką range na Forum jak Marcel , to każdy by Ci na słowo uwierzył ... Jednak tutaj , świeżakom mówimy NIE! RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - Scoobyx - 13-09-2012 21:55 Może pomylił forum i miało to być craftboard ? RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - tomazzi - 13-09-2012 21:59 (13-09-2012 21:55)Scoobyx napisał(a): Może pomylił forum i miało to być craftboard ? całkiem możliwe, że mu się fora pomyliły bo innego wytłumaczenia nie widzę do autora tematu darmowa porada numer 2 : masz kolegów, koleżanki, rodzinę - niech ci pozakładają konta i im zapłać skoro to takie złote interesy, biznesy jak coś spi.... i policja im za twoje przekręty zapuka do drzwi, będą wiedzieli komu i za co kuszę oprać RE: Oferuje Prace Przed Pc !! Sprawdz To - w00t - 13-09-2012 22:04 tomazzi blagam cie, skoncz te swoje smieszne teorie i najlepiej wyjdz bo zdaje sie nie doczytales pierwszego postu |