![]() |
co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz (/Temat-co-sadzicie-o-nowych-nagrodach-na-lockerz-5874) |
RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - worsowa - 24-04-2010 19:08 no, z tymi kolorami ipodów dali dupy.. tak się nastawiałam a tu nie ma tego koloru. RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - cze-slav - 24-04-2010 21:52 Zasadniczo nagrody są bardzo fajne wg mnie. Konsole te co zawsze, sporo gier, słuchawki SkullCandy to klasa sama w sobie. P.S. Przy okazji zapytam, ostatnio mój kolega mnie nakręcał, ze zamawiać nagrody mogą tylko Z-Listerzy. W sumie to go wyśmiałem, ale teraz wole się dopytać RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - ketrab - 24-04-2010 21:55 niby ok, te ciuszki całkiem niezłe, ale czegoś mi nadal brakuje. mogliby dodać np. jakieś telefony komórkowe lub cos w tym stylu.. http://www.dylanscandybar.com/beauty_features_buy-1-get-1-free/ jeżeli chodzi o te candybary RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - worsowa - 24-04-2010 22:26 @cze-slav - nagrody mogą zamawiać wszyscy ![]() RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - yourblood - 24-04-2010 22:47 Ja żałuje że torebki wzieli , gdyż chciałem prezent komuś zrobić ^^ ale dobrze , gdyż dali nowe słuchawki ,czyli jest większa szansa na ich zdobycie ;d RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Rychu-Peja - 25-04-2010 09:19 Nie podobaja mi sie nowo dodane nagrody ;( RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Aceq - 25-04-2010 09:53 Moze byc xd RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Aja - 25-04-2010 12:28 Mi się tam podobaja nagrody glownie koszulki mam dodatkowe pytanie ma ktos gdzies mniej wiecej dokladne rozmiary koszulek bo z tego co slyszalem to nasze L jest jak ich M i takie rozne ploty ![]() RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - gaucho - 25-04-2010 18:01 ja bym zamowil ten t-shirt z miskiem fall out boy ![]() RE: co sądzicie o nowych nagrodach na lockerz - Rambot1c - 25-04-2010 18:22 Mogliby dodac wiecej gier na rozne platformy i moze jakies telefony ;d |