wcarev.com - Nalicza ! co chwile - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: wcarev.com - Nalicza ! co chwile (/Temat-wcarev-com-Nalicza-co-chwile-58514) |
RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - BabciaKleofas - 20-09-2012 12:06 Reinwestycja następuje automatycznie? Nie widzę nigdzie opcji kupna pozycji reklamowych za zarobione pieniądze. Drugie pytanie: Dlaczego moje "earrings" po 1 dniu to 0.14$ za pozycję, a kolegi wcześniej "0.58$"? Ma to coś wspólnego z metodą zapłaty za pozycje? Kupowałem przez Payzę, jakby co. RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - Kileros - 20-09-2012 12:15 Kupować pozycje musisz sam. Masz tak jakby dwa konta w programie: z jednego możesz wypłacać i kupować pozycje (Total Unpaid Balance), z drugiego (Total Available For Ad Unit Purchases/Repurchasable) możesz tylko kupować pozycje. Różnie nalicza. Wątpię, by komuś naliczyło prawie 0.60$ za 1 dzień. RE: wcarev.com - Nalicza ! co chwile - BabciaKleofas - 07-10-2012 23:03 Przepraszam najmocniej za odkop, ale mam spory problem z tym serwisem. Wszystko niby ładnie pięknie, kupiłem 2 pozycje, mam ponad 2$ w Total Available For Ad Unit Purchases, ale nie wiem jak kupić kolejną pozycję. Mógłby mi ktoś krok po kroku wytłumaczyć, jak krowie na miedzy, co zrobić? |