[Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. (/Temat-Poradnik-Jak-zarabiac-na-facebooku-porady-tricki-58473) |
RE: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - szpilmen - 09-09-2012 11:31 (09-09-2012 10:08)Tochkan napisał(a): Jestem ciekaw,jeżeli to aplikacje viralkowe,to trzeba będzie szpilmena zgłosić do cryuff'a : > Hahaha, teraz to dojebałeś. Nie sprzedaje poradnika cryuff'a i jego aplikacji bo ich po prostu nie mam Nawet jakbym miał nie naruszyłbym praw autorskich. Btw. Aplikacja viralna jest opisana :] napisz do cryuffa, może kupi odemnie poradnik aby sprawdzić. RE: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - Tochkan - 09-09-2012 17:59 Tzn. szpilmen chodziło,mi o to że sprzedajesz aplikację viralową stworzona przez cryuffa,jeżeli nie to wszystko ok. Szpilmen,tak sorrka że offtopnę, Ty masz dużo tych stron gdzie mają ponad 10 000 lubię to, wrzuciłbyś coś na tablicę, możemy się dogadać za co itd. PW RE: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - szpilmen - 11-09-2012 18:08 nie, nie jest to aplikacja viralna do fejsa btw. pisałem z Tobą na innym forum. PS. Dalej aktualne [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - surfer0700 - 26-06-2013 17:59 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |