![]() |
[Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. (/Temat-Poradnik-Jak-zarabiac-na-facebooku-porady-tricki-58473) |
RE: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - szpilmen - 09-09-2012 11:31 (09-09-2012 10:08)Tochkan napisał(a): Jestem ciekaw,jeżeli to aplikacje viralkowe,to trzeba będzie szpilmena zgłosić do cryuff'a : > Hahaha, teraz to dojebałeś. Nie sprzedaje poradnika cryuff'a i jego aplikacji bo ich po prostu nie mam ![]() Btw. Aplikacja viralna jest opisana :] napisz do cryuffa, może kupi odemnie poradnik aby sprawdzić. RE: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - Tochkan - 09-09-2012 17:59 Tzn. szpilmen chodziło,mi o to że sprzedajesz aplikację viralową stworzona przez cryuffa,jeżeli nie to wszystko ok. ![]() Szpilmen,tak sorrka że offtopnę, Ty masz dużo tych stron gdzie mają ponad 10 000 lubię to, wrzuciłbyś coś na tablicę, możemy się dogadać za co itd. ![]() RE: [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - szpilmen - 11-09-2012 18:08 nie, nie jest to aplikacja viralna do fejsa ![]() btw. pisałem z Tobą na innym forum. PS. Dalej aktualne [Poradnik] Jak zarabiać na facebooku, porady, tricki. - surfer0700 - 26-06-2013 17:59 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |