![]() |
FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG (/Temat-FAQ-Forum-Gold-czyli-wszystko-co-powinnes-wiedziec-o-FG-58381) |
RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Coristo - 08-06-2013 12:05 (08-06-2013 12:02)HAUKA napisał(a): Nie wiem czy to dobrze że piszę tutaj akurat. Doładowałem wczoraj forum goldy smsem a wykupiłem powiększenie skrzynki i dostęp do strefy wtajemniczonych. Niestety nie mam dostępu do tych funkcji po prawidłowym opłaceniu i odjęciu mi forum goldów. Dostęp do strefy oraz skrzynka są przyznawane manualnie przez Administratora, który aktualnie jest na wakacjach. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Najlepiej napisz wiadomość pw. RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - MegaPp9 - 12-08-2013 10:27 A kiedy wraca z wakacji? Bo kupiłem dostęp do strefy wtajemniczonych oraz powiększenie skrzynki 2 dni temu, punkty mi pobrało ale nadal nie mam dostępu... RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 12-08-2013 10:41 wszystko zaktualizowane. RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - tomkat - 09-09-2013 14:13 myślę że początkującym trudno znalezć ten FAQ Najlepiej jakby był gdzieś osobny dział ze szczegółowym opisem jak działa całe forum RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - szalonymad - 09-09-2013 15:38 Albo jeden temat, który byłby podpięty we wszystkich działach (może nie musi) i były by tam wypisane wszystkie ważne tematy np FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Klik Lub FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - tomazzi - 09-09-2013 15:42 (09-09-2013 15:38)szalonymad napisał(a): Albo jeden temat, który byłby podpięty we wszystkich działach (może nie musi) i były by tam wypisane wszystkie ważne tematy np przecież jest to wszystko w menu głównej strony zaznaczone kolorami nawet każda zakładka [attachment=2099] uważam propozycję za zbędną i niepotrzebną RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 09-09-2013 15:42 Informacje o forum goldach znajdują się na głównej stronie forum w sidebarze, wydaje mi się że jeśli ktoś naprawdę szukaj takiej informacji to bez problemu ją odnajdzie. RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 22-04-2014 09:17 W forumowym SKLEPIE wprowadziliśmy dla Was doładowania do telefonów, po zamówieniu otrzymacie kod doładowujący Wasz telefon! ![]() Swoje Forum Goldy możecie wymienić tutaj: http://zarabiam.com/newpoints.php?action=shop RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - takemymoney - 19-05-2014 14:52 Doładowanie świetna sprawa, a czy można liczyć na smycz z forumowym logiem? RE: FAQ - Forum Gold - czyli wszystko co powinneś wiedzieć o FG - Admin - 19-05-2014 23:33 raczej ciężko, sam nie wysyłam gadżetów tylko firmy u których je zamawiam, dlatego nie zamawiam ich hurtem, a wysyłka pojedynczych smyczy będzie kilkukrotnie droższa niż sama smycz. |