![]() |
Test gimnazjalny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307) +---- Wątek: Test gimnazjalny (/Temat-Test-gimnazjalny-5836) |
RE: Test gimnazjalny - NormalnyKoleś - 24-04-2010 19:27 (23-04-2010 21:08)Alcor napisał(a): Też piszę ale jakiegoś szczególnego stresu nie odczuwam. Życzę wszystkim powodzenia. hha pro mod gimnazialista buhahaha RE: Test gimnazjalny - mateusz171294 - 24-04-2010 22:28 również piszę w tym roku jakoś bardzo się nie stresuje ale NIC NIE UMIEM !! ;D w niedzielę sobie powturze wzore i rozwiąze 1-2 testy w poniedziałek jeszcze z 1 test i koniec... POWODZENIA ! :-) RE: Test gimnazjalny - Radzimił - 25-04-2010 00:38 3 lata temu pisałem ten test. Niestety go olałem ;/ nie rozwiązywałem przed nim żadnych innych testów.. ogól nie w szkole byłem średni.. liczyłem na ściągnięcie ;/ I okazało się że był łatwy jak barszczyk i ściąganie nie było potrzebne, zebrałem 80 punkciaków i teraz w najlepszym liceum w mieście (no cóż małym mieście ![]() Powodzenia i się nie stresujcie ; ] RE: Test gimnazjalny - Alcor - 25-04-2010 00:50 (24-04-2010 19:27)NormalnyKoleś napisał(a):(23-04-2010 21:08)Alcor napisał(a): Też piszę ale jakiegoś szczególnego stresu nie odczuwam. Życzę wszystkim powodzenia. I czym się podniecasz ? :-) RE: Test gimnazjalny - sznikers99 - 25-04-2010 16:50 ja rozwiązałem w chu* testów i mi na tym zależy bo jednak chce iść do LO a jednak sie tym nie stresuje tylko ważne dla mnie wzory brył z maty i z polaka prace stylistyczne reszta luuzik RE: Test gimnazjalny - Royside - 25-04-2010 17:08 Pamiętam jak pisałem test gimnazjalny to ktoś kilka dni przed wykradł dla swojej córki i się "wielka władza" zastanawiała czy nam go nie powtórzyc. Druga sprawa to tydzień po napisaniu ekspert po analizie rozprawki stwierdził , że temat jest niesprecyzowany i totalnie bez sensu, reszta go też poparła , ale komisja wie lepiej ![]() To był hardcorowy miesiac ![]() Co do pisania testu : nie stresowac się wogóle , tam większośc pytań jest na czytanie ze zrozumieniem i logikę , nie strzelaj tylko przeczytaj powoli nawet przez 10 minut , na każde staraj się odpowiadac z sensem itd. Polecam powtórzyc środki artystyczne , stylistyczne i tym podobne , pojęcia typu : groteska, abstrakcja , opisywanie obrazów , pisałem ogólnie 4 testy ( 3 próbne) i w prawie każdym to się pojawiało. No i życzę powodzenia , ja napisałem dobrze i siedzę w sensownym LO ![]() RE: Test gimnazjalny - Grabowkers - 25-04-2010 17:30 (25-04-2010 16:50)sznikers99 napisał(a): ja rozwiązałem w chu* testów i mi na tym zależy bo jednak chce iść do LO a jednak sie tym nie stresuje tylko ważne dla mnie wzory brył z maty i z polaka prace stylistyczne reszta luuzikJa niby też kilka testów zrobiłem i najbardziej obawiam się tych dłuższych prac pisemnych. Najgorsze jest to, że często przed napisaniem np. rozprawki trzeba sie zastanowić nad tematem i problematyką, ułożyć sobie w głowie fakty i dopiero pisać. Ponawiam pytanie: Do jakich szkół się wybieracie i na jakie profile? RE: Test gimnazjalny - tv-story - 25-04-2010 17:41 Mod gimnazjalista ![]() Ja pisałem ten test rok temu i bez przygotowania zdobyłem 83 pkt ![]() ![]() Powodzenia wam życzę. RE: Test gimnazjalny - sznikers99 - 25-04-2010 20:27 ja chce isc do LO na humana a co do testow to jeszcze warto powtorzyc wzory z bryl;p one sa zawsze na kazdym egzaminie RE: Test gimnazjalny - Marello - 26-04-2010 06:39 Ja idę na JANA!! Jutro pisze, wyje!@#$% mam już sobie postanowiłem ile chce mieć ptk Mat 25 -30 Pol 35- 40 And 45-50 Dziękuję dobranoc!! I popierdzielam do jakiegoś liceum, lub technikum. |