Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Test gimnazjalny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116)
+---- Dział: Szkoła (/Forum-Szkola-307)
+---- Wątek: Test gimnazjalny (/Temat-Test-gimnazjalny-5836)

Strony: 1 2 3 4

RE: Test gimnazjalny - NormalnyKoleś - 24-04-2010 19:27

(23-04-2010 21:08)Alcor napisał(a):  Też piszę ale jakiegoś szczególnego stresu nie odczuwam. Życzę wszystkim powodzenia. Wink

hha pro mod gimnazialista buhahaha

RE: Test gimnazjalny - mateusz171294 - 24-04-2010 22:28

również piszę w tym roku jakoś bardzo się nie stresuje ale NIC NIE UMIEM !! ;D w niedzielę sobie powturze wzore i rozwiąze 1-2 testy w poniedziałek jeszcze z 1 test i koniec...

POWODZENIA ! :-)

RE: Test gimnazjalny - Radzimił - 25-04-2010 00:38

3 lata temu pisałem ten test. Niestety go olałem ;/ nie rozwiązywałem przed nim żadnych innych testów.. ogól nie w szkole byłem średni.. liczyłem na ściągnięcie ;/

I okazało się że był łatwy jak barszczyk i ściąganie nie było potrzebne, zebrałem 80 punkciaków i teraz w najlepszym liceum w mieście (no cóż małym mieście Big Grin) będę pisał maturę ;P

Powodzenia i się nie stresujcie ; ]

RE: Test gimnazjalny - Alcor - 25-04-2010 00:50

(24-04-2010 19:27)NormalnyKoleś napisał(a):  
(23-04-2010 21:08)Alcor napisał(a):  Też piszę ale jakiegoś szczególnego stresu nie odczuwam. Życzę wszystkim powodzenia. Wink

hha pro mod gimnazialista buhahaha

I czym się podniecasz ? :-)

RE: Test gimnazjalny - sznikers99 - 25-04-2010 16:50

ja rozwiązałem w chu* testów i mi na tym zależy bo jednak chce iść do LO a jednak sie tym nie stresuje tylko ważne dla mnie wzory brył z maty i z polaka prace stylistyczne reszta luuzik

RE: Test gimnazjalny - Royside - 25-04-2010 17:08

Pamiętam jak pisałem test gimnazjalny to ktoś kilka dni przed wykradł dla swojej córki i się "wielka władza" zastanawiała czy nam go nie powtórzyc.

Druga sprawa to tydzień po napisaniu ekspert po analizie rozprawki stwierdził , że temat jest niesprecyzowany i totalnie bez sensu, reszta go też poparła , ale komisja wie lepiej Smile

To był hardcorowy miesiac Smile

Co do pisania testu : nie stresowac się wogóle , tam większośc pytań jest na czytanie ze zrozumieniem i logikę , nie strzelaj tylko przeczytaj powoli nawet przez 10 minut , na każde staraj się odpowiadac z sensem itd.

Polecam powtórzyc środki artystyczne , stylistyczne i tym podobne , pojęcia typu : groteska, abstrakcja , opisywanie obrazów , pisałem ogólnie 4 testy ( 3 próbne) i w prawie każdym to się pojawiało.

No i życzę powodzenia , ja napisałem dobrze i siedzę w sensownym LO Big Grin

RE: Test gimnazjalny - Grabowkers - 25-04-2010 17:30

(25-04-2010 16:50)sznikers99 napisał(a):  ja rozwiązałem w chu* testów i mi na tym zależy bo jednak chce iść do LO a jednak sie tym nie stresuje tylko ważne dla mnie wzory brył z maty i z polaka prace stylistyczne reszta luuzik
Ja niby też kilka testów zrobiłem i najbardziej obawiam się tych dłuższych prac pisemnych. Najgorsze jest to, że często przed napisaniem np. rozprawki trzeba sie zastanowić nad tematem i problematyką, ułożyć sobie w głowie fakty i dopiero pisać.
Ponawiam pytanie: Do jakich szkół się wybieracie i na jakie profile?

RE: Test gimnazjalny - tv-story - 25-04-2010 17:41

Mod gimnazjalista Smile
Ja pisałem ten test rok temu i bez przygotowania zdobyłem 83 pkt Smile Przejechałem się trochę na pytaniu z "budownictwa" dachów Smile ale dostałem się do szkoły jakiej chciałem.
Powodzenia wam życzę.

RE: Test gimnazjalny - sznikers99 - 25-04-2010 20:27

ja chce isc do LO na humana a co do testow to jeszcze warto powtorzyc wzory z bryl;p one sa zawsze na kazdym egzaminie

RE: Test gimnazjalny - Marello - 26-04-2010 06:39

Ja idę na JANA!! Jutro pisze, wyje!@#$% mam już sobie postanowiłem ile chce mieć ptk

Mat 25 -30
Pol 35- 40
And 45-50

Dziękuję dobranoc!!
I popierdzielam do jakiegoś liceum, lub technikum.