Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Banki (/Forum-Banki-237)
+--- Wątek: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? (/Temat-Konto-w-mBanku-czy-sa-pobierane-jakies-oplaty-za-prowadzenie-konta-58091)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - diabloo07 - 29-08-2012 12:24

Jak ktoś kontroluje swój stan konta i robi przemyślane zakupy, to nie będzie miał takich problemów.

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - misiaczek25 - 29-08-2012 12:27

Chyba nadal jestem za ING :-)

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - nitram - 29-08-2012 22:01

@ UP jak dla mnie ING ma za wysoka opłatę za nie użytkowanie karty (bodajże 8 zł ;O)
A ja mam konta w wielu bankach i wiem jedno trzeba czytać czytać i jeszcze raz czytać, wszystko jest podane w cennikach za co i ile się płaci.
Na początku jak otworzymy taki cennik to możemy się przerazić ale wystarczyć poszukać interesującej nas pozycji i mamy wszystko jak na tacy.
Wszystko zależy od rodzaju konta i innych czynników, ale coraz częściej konta indywidualne są darmowe albo opłaty niskie.

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - misiaczek25 - 29-08-2012 22:33

Konto założyłem w ING, miesięczna opłata to 7zł.

Dzięki Pozdrawiam

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - Krakk - 31-08-2012 21:23

(29-08-2012 12:23)viper_vaga napisał(a):  ja przekroczyłem rachunek o 3grosze i mam do zapłaty 95zł miesięcznie. Fajnie? teraz juz mam chyba -70

Na ich stronie nic na pierwszy rzut oka nie znalazłem na temat przekroczenia rachunku, można coś więcej prosić na ten temat?

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - diabloo07 - 02-09-2012 00:36

Jak masz np. na koncie 20 zł i pójdziesz do sklepu, zapłacisz za zakupy 19 zł, za chwilę pójdziesz do innego i zapłacisz 18 zł to po zaksięgowaniu obu transakcji będziesz miał ujemne saldo, chociaż już po pierwszej transakcji powinien być komunikat o braku środków - takie info przeczytałem na ich profilu na fejsie.

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - Tucker - 29-09-2012 11:46

A ja bardzo polecam mBank. Teraz maja promocje, ze przez rok wszystkie bankomaty za darmo. Ogolnie bardzo duzo znizesz jest w roznych sklepach. Mozesz poczytac o tym na ich stronie. Mialem wczesniej w innym banku i decyzja przejscia do mbanku to strzal w dziesiątke

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - Pasek - 30-04-2013 10:38

(02-09-2012 00:36)diabloo07 napisał(a):  Jak masz np. na koncie 20 zł i pójdziesz do sklepu, zapłacisz za zakupy 19 zł, za chwilę pójdziesz do innego i zapłacisz 18 zł to po zaksięgowaniu obu transakcji będziesz miał ujemne saldo, chociaż już po pierwszej transakcji powinien być komunikat o braku środków - takie info przeczytałem na ich profilu na fejsie.

No fajna promocja Smile
Ja mam już mbank bardzo długo, około 2 lat. Nigdy nie było z nim problemów tak więc myślę, że można go polecić. Smile
Tym bardziej, że na także go polecają i to konto cieszy sie najlepszymi opiniami Smile

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - aero2 - 30-04-2013 10:39

W internecie używam mBank i powiem szczerze że jestem zadowolony i nic nie płacę.Smile

RE: Konto w mBanku, czy są pobierane jakieś opłaty za prowadzenie konta? - miniek9090 - 30-04-2013 10:41

[Obrazek: 46ir3x.jpg]
pokerface