Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP (/Temat-Zarabianie-w-np-sponsokdo-poprzez-inne-IP-58051) |
RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - startchips - 04-09-2012 14:34 Wpisz w googlach przywracanie systemu lub podobnie i będziesz miał wszystko. RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 04-09-2012 15:23 Oj chyba jestem głupi, ale na telefonie nie mogę znaleźć poradnika w którym bym miał automatyczne punkty, jedynie znalazłem poradniki z tym co trzeba samemu zrobić punkty RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - startchips - 04-09-2012 15:48 Kurde człowieku wpisz w googlach "jak przywrocic system" i masz. RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - MrSkacowany - 04-09-2012 19:17 W win7. Panel sterowania -> Odzyskiwanie -> Otwórz przywracanie systemu. -> Wybierz punkt. RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 04-09-2012 20:46 (04-09-2012 15:48)startchips napisał(a): Kurde człowieku wpisz w googlach "jak przywrocic system" i masz. Kurde człowieku tylko, że mi w google wyskakują tylko te poradniki z punktem który miałem sobie sam utworzyć, a takiego nie mam. Jeżeli masz jakiś poradnik co do tych automatycznych punktów to podaj tutaj lub wyślij na pw RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 05-09-2012 16:33 Czyli nikt nie pomoże? RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - startchips - 05-09-2012 20:36 Zrób jak na filmiku i będzie dobrze. http://tinyurl.com/br2vacs Jeśli nie można dodawać linków to sorki, lecz pomagam koledze... RE: Zarabianie w np. sponsokdo poprzez inne IP - WazzaP - 06-09-2012 14:09 Po raz kolejny napisze, że nie mam żadnych punktów przywracania z poprzednich dni, tak więc ten poradnik mnie nie dotyczy.. Mam jedynie z 3 września (wtedy już się z tym bawiłem i zrobiłem sobie testowo ten punkt)... Skoro nikt nie potrafi pomóc, to może jakaś reinstalacja systemu Windows? Cokolwiek? Co mam robić?! |