LG GD510 z panelem słonecznym [Wystawiony na allegro] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LG GD510 z panelem słonecznym [Wystawiony na allegro] (/Temat-LG-GD510-z-panelem-slonecznym-Wystawiony-na-allegro-57583) |
RE: LG GD510 z panelem słonecznym [Wystawiony na allegro] - Killer - 18-08-2012 07:12 (17-08-2012 23:45)tomazzi napisał(a): Fractal dobrze, że twój post nie jest tym co określasz innych posty, no commentChyba nie zrozumiałeś metafory Fractala. "Bo nigdzie się nie czepiałem nikogo"- wielu ludzi widzi to inaczej, zbędne komentarze dotyczące reputacji, a gdy już sprzedawca zaoferował wystawienie za pobraniem to nagle brak zainteresowania produktem - już nie tłumacz się że czas czy coś tam, bo to nie jedyny temat gdzie starasz się zrobić z kogoś najgorszego, szanuje Cie za aktywność bo często masz racje, jednak bywają tematy w którym się po prostu czepiasz byle gówna (no offence). To czy i ile dajesz na tace nikogo nie interesuje, faktem jest że spamujesz temat kiepskimi postami bez znanego mi i raportującym powodu. Nie wiem czy po prostu nie lubisz ludzi i starasz się każdego inwigilować czy lubisz być malkontentem. Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale nie zachowuj się jak pijawka czy pies ogrodnika, osoba z nienaganną reputacją chce sprzedać telefon, a Ty jesteś gorszy od celnika na granicy. Nie chcesz kupić, nie pisz. Nie podobają Ci się warunki oferty, nie pisz. Tracisz czas swój i sprzedawcy. Kolejnych tematów już nie będę uzasadniał tylko wlepiał ostrzeżenia. Autor niech założy nowy wątek. LG GD510 z panelem słonecznym [Wystawiony na allegro] - Killer - 18-08-2012 07:17 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |